Carousel hot news

SCANDAL: Naum şi Vamă, mitraliaţi de colegul Meme

Ioan Niculae şi Dinu Gheorghe au acuzat puternic Steaua după meciul cu Chiajna. Mihai Stoica a reacţionat imediat, acuzînd şi postul DigiSport că întreţine scandalul în Liga 1, astfel încît...
15.02.2014 | 00:10
SCANDAL: Naum şi Vamă, mitraliaţi de colegul Meme

Ioan Niculae şi Dinu Gheorghe au acuzat puternic Steaua după meciul cu Chiajna. Mihai Stoica a reacţionat imediat, acuzînd şi postul DigiSport că întreţine scandalul în Liga 1, astfel încît fanii să reacţioneze violent.

“Vi se pare normal domnule Radu Naum (prezentator DigiSport) ca imediat după meci să-i cereţi părerea lui Dinu Gheorghe, care nici nu a văzut meciul?! Să încercaţi scandaluri… Credeam că postul DigiSport promovează sportul?!  Vreţi să vă învăţ eu cum se face presă?” Şi-a început Meme atacul, care a direcţionat apoi tirul acuzelor către clubul Astra.

Văd că această stare conflictuală este întreţinută… Dinu Gheorghe vorbeşte de Steaua şi de adversari, cînd nici nu a văzut meciul, dar uită Dinu Gheorghe că la ultimele meciuri cînd am jucat împotrova Astrei că am cîştigat fără drept de apel. Nu ştiu ai cui chiloţi au tremurat. Am cîştigat în urma unui arbitraj odios, unui fault grosolan la Bourceanu. Cum îşi permite Dinu Gheorghe şi Ioan Niculae să vărbească de Steaua ?! Cînd noi nu dăm vreo replică împotriva lor. Vor să ne ducă la ostilitate, ca suporterii să se enerveze şi să avem terenul suspendat! Astra a fost ajutată de arbitri, pentru că Bourceanu, un jucător de naţională, a riscat să-şi termine cariera cu Astra”, a tunat Meme.

Atac şi la Dinamo
Steaua a fost contestată şi de oficiali din Ştefan cel Mare. Mihai Stoica a ţinut să evite să intre în scandal cu Dinamo, dar a avut un mesaj direct: “Abia aştept ca echipa Dinamo să vină în Ghencea, îi ignor total pînă atunci”, a mai spus Meme.

Mihai Stoica lucrează la Digi

Reacţia lui Mihai Stoica este una şocantă, în contextul în care şeful din Ghencea este şi colaborator al postului TV. Mai mult, Meme se bucură şi de un salariu generos, care ar fi conform unor surse de 7.000 de euro pe lună.  

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri