Fotbal intern

REGE la Rahova! E PĂZIT de cel mai TEMUT INTERLOP

Mihai Stoica are spatele asigurat la puşcărie! El este protejat de unul dintre cei mai temuţi interlopi, care îi are la degetul mic pe gardienii de la Rahova şi a devenit celebru datorită...
01.04.2014 | 14:27
REGE la Rahova E PAZIT de cel mai TEMUT INTERLOP

Mihai Stoica are spatele asigurat la puşcărie! El este protejat de unul dintre cei mai temuţi interlopi, care îi are la degetul mic pe gardienii de la Rahova şi a devenit celebru datorită faptului că făcea sute de mii de euro dirijându-şi locotenenţii prin telefon, chiar din celulă.

Este vorba despre celebrul Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, condamnat în 2011 la nouă ani de temniţă, pentru şantaj şi infracţiuni informatice. Surse demne de încredere au declarat pentru Spynews că, la scurt timp după ce a fost “cazat” în Penitenciarul Rahova, Mihai Stoica şi-a întins “antenele”, cerând ajutorul celor cu experienţă în domeniu. Aşa a ajuns la Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei roş-albastre, care a sărit imediat în spirijinul lui Meme. Mai exact, Mustaţă l-ar fi contactat pe Ghenosu, veteran la Rahova, să aibă grijă de managerul Stelei. Ceea ce s-a şi întâmplat: Meme Stoica a fost declarat protejatul lui Ghenosu, pentru ca puşcăriaşii şi gardienii să stea departe de el şi să nu îl deranjeze. Şi să ştie toată lumea că protejatul are un statul special, având voie cu orice îşi doreşte în celulă, spre deosebire de alţi puşcăriaşi.

Scandalul mesajului pe Facebook
După ce a intrat sub aripa lui Ghenosu, Meme Stoica a ajuns şi în centrul unui scandal de proporţii. Este vorba despre celebrul mesaj postat pe contul oficial al lui Mihai Stoica, în care stelistul mărturisea că rămâne fidel unui anumit model de smartphone. Reprezentanţii Penitenciarului Rahova au declarat pentru Spynews că asupra lui Mihai Stoica nu a fost găsit vreun telefon, iar după trei zile a apărut din senin şi un bilet scris de mână de Meme, bilet care ar fi fost transcris şi postat pe Facebook de către PR-ul Stelei.

Ghenosu îşi dirija afacerile din celulă
Astfel, potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Rahova, Meme Stoica nu ar fi avut telefon în celulă. Cel care în protejează pe el are, însă, acces la asemenea dispozitive, “graţie” unor funcţionari publici dornici de “prime” neimpozabile. În 2011, la scurt timp după ce a fost condamnat la 9 ani de puşcărie, Ghenosu a făcut câteva sute de mii de euro chiar din celulă, sub privirile îngăduitoare ale gardienilor. Atunci, procurorii DIICOT Ploieşti au făcut 11 percheziţii domiciliare în Târgovişte, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat constituit din 15 persoane şi specializat în şantaj şi proxenetism şi coordonat din închisoare de Florin Nicolae Ghinea, zis “Ghenosu”. “Ghenosu avea contact cu membrii grupării prin vizite la penitenciar şi alte modalităţi şi astfel reuşea să-i coordoneze. Este o persoană periculoasă, are numeroase condamnări, a fost condamnat la şapte ani în Franţa, acum doi ani a fost reţinut de procurorii DIICOT Ploieşti într-un dosar de crimă informatică şi şantaj şi a fost pus în libertate de către instanţă. Dar noi am solicitat magistraţilor rearestarea lui în acea cauză şi de opt luni este arestat”, declara procurorul Ionuţ Botnaru. Potrivit anchetatorilor, membrii grupării acţionau în judeţul Dâmboviţa, de unde ar fi recrutat zece tinere cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, cărora le-au asigurat protecţia în vederea practicării prostituţiei de lux în Irlanda, activitatea infracţională fiind promovată prin intermediul unui site specializat de tip escort, membrii grupării obţinând prin astfel de infracţiuni suma de aproximativ 550.000 de euro”, preciza, în 2011, procurorul şef Ionuţ Botnaru, şeful DIICOT Prahova.

Sursa: spynews.ro

 

Tags: