Fotbal intern

Meme, ÎNJURAT în Ghencea. Ultraşii din PELUZE s-au unit ÎMPOTRIVA managerului!

UPDATE În repriza a doua a partidei din Ghencea, fanii de la Peluza SUD l-au înjurat pe managerul din Ghencea. Culisele scandalului dintre Meme şi liderii suporterilor au fost prezentate în...
05.12.2013 | 22:45
Meme INJURAT in Ghencea Ultrasii din PELUZE sau unit IMPOTRIVA managerului

UPDATE În repriza a doua a partidei din Ghencea, fanii de la Peluza SUD l-au înjurat pe managerul din Ghencea. Culisele scandalului dintre Meme şi liderii suporterilor au fost prezentate în EXCLUSIVITATE de FANATIK. 

…………………………………………………………………………………………………………

Dacă la un moment dat era unul dintre preferaţii peluzelor suporterilor roş-albştrilor, de ceva timp Meme Stoica şi-a răcit din ce în ce mai mult relaţiile cu ultraşii Stelei, iar “divorţul” definitiv dintre cele două tabere se pare că mai este doar o chestiune de timp.

Dacă cu cei de la Peluza Sud acest lucru nu mai este nicio noutate, Meme Stoica refuzînd să-i mai salute la finalul jocurilor pe aceştia, acum surpriza ar putea apărea chiar din partea ultraşilor de la Peluza Nord. Motivul?

FANATIK a aflat că în urmă cu cîteva zile, suporterii de la Nord au încercat să intermedieze o întîlnire între Mihai Stoica şi fostele glorii pentru o împăcare între cele două părţi, înaintea Crăciunului. Însă ideea liderilor de galerie a fost respinsă total de orgoliul managerul campionilor.

Ce? Să mă întîlnesc eu cu aia care mă înjură pe unde mă prind? Nicidată! Hai lăsaţi-mă în pace că nu am eu timp şi chef de aşa ceva. Am alte lucruri mai bune de făcut”, le-a transmis Meme Stoica fanilor, conform surselor FANATIK.

“Noi îl vom taxa ori de cîte ori greşeşte”

FANATIK a încercat să ia legătura cu liderii ambelor Peluze din Ghencea, dar nici unul dintre cei contactaţi nu au dorit să ofere amănunte despre acestă posibilă discuţie. Poate a fost o astfel de discuţie sau poate nu. Oricum, noi, cei de la Sud, am luat deja atitudine împotriva lui Meme Stoica la meciul cu Timişoara, după ce el a intrat în conflict cu fostele glorii. După acel meci, ne-am oprit cu atacurile contra dînsului, deoarece l-am avertizat că îl vom taxa din nou ori de cîte ori mai greşeşte faţă de foştii noştri mari fotbalişti. Ne-am săturat de scandarile în care el se implică”ne-a transmis unul dintre liderii de la Peluza Sud.

Va fi contestat iar?

Voci din rîndul fanilor susţin că, în urma acestei încercări ratate de reconciliere, Meme Stoica va fi din nou contestat de suporteri la meciurile Stelei din acest sfîrşit de an: “Meme Stoica trebuie să înţeleagă că Steaua este mai presus de orgoliul său şi uneori este bine să mai şi laşi de la tine şi să cedezi pentru binele familiei Steaua! Nu poţi să te cerţi la nesfîrşit, mai ales cu cei care au scris istorie pentru clubul nostru! Luăm în calcul un astfel de protest la adresa lui Meme Stoica, însă nu am decis concret de cînd o vom face!”

S-a certat cu ultraşii de la Nord după meciul cu FC Basel

Managerul general al Stelei nu se află la prima ceartă cu suporterii de la Peluza Nord chiar dacă aceştia s-au dovedit în ultimul timp susţinătorii lui. (VEZI VIDEO) În urmă cu mai bine de o lună  Meme a avut un schimb mai dur de replici cu ultraşii de la Nord, pe Naţional Arena, la finalul jocului cu FC Basel. “Meme, unde sînt banii de pe transferuri? Cînd aducem şi noi un jucător bun la echipă, cînd Meme? Vedem că jucaţi doar pe Naţional Arena, de ce”, au vociferat fanii. Replica conducătorului stelist nu a întîrziat:  “Hai gata! Plecaţi acasă! Eu vorbesc doar cu cei care discută cu mine civilizat! Ce vreţi mă, clubul asta trebuie să se autofinanţeze. O să juncăm şi în Ghencea. O să facem cum vreţi voi.”