Fanatik Show

De COŞMAR! Meme Stoica, întîlnire ŞOC în ÎNCHISOARE

Întâlnire de gradul 0 în spatele gratiilor! Marian Iancu, fostul boss al clubului de fotbal Politehnica Timişoara, tocmai a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în dosarul RAFO, iar sentinţa...
01.11.2014 | 11:00
De COSMAR Meme Stoica intilnire SOC in INCHISOARE

Întâlnire de gradul 0 în spatele gratiilor! Marian Iancu, fostul boss al clubului de fotbal Politehnica Timişoara, tocmai a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în dosarul RAFO, iar sentinţa magistraţilor l-a făcut coleg de zeghe exact cu unul dintre rivali, Mihai Stoica. Acesta are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni, fiind condamnat în dosarul Transferurilor.

Meme Stoica. Războiul verbal dintre cei doi, uneori de-a dreptul violent, s-a întins aproape şase ani. În perioada 2006 – 2012, Iancu şi Meme şi-au aruncat numeroase replici acide. “Trebuie să fim atenţi ce face gura lui Mihai Stoica: muşcă, linge şi, uneori, mai şi vorbeşte. Acest transsexual nu poate să mai păcălească pe nimeni”, sau, “dacă domnul Iancu a fost amanta cuiva la puşcărie şi nu i-a plăcut, e treaba lui. Nu dialoghez cu individ care intră şi iese de la puşcărie”, au fost unele dintre cele mai dure contre. Dacă în trecut aceste dialoguri aveau loc în libertate, acum, cei doi au mari şanse să se întîlnească la Penitenciarul Rahova, doar că Meme trebuie să aibă răbdare în celulă, Iancu fiind momentan în perioada de carantină.

Traumele din închisoare şi menajera perversă

Meme Stoica. Studioul emisiunii FANATIK SHOW a fost scena celor mai dure atacuri între cei doi oameni din fotbal. “Iancu a rămas cu traume din închisoare, limbajul său are mereu conotaţii sexuale”, a fost atacul dur al lui Mihai Stoica, care făcea referire la perioada în care Marian Iancu a fost arestat preventiv, în urmă cu mai mulţi ani, atunci când explodase dosarul RAFO. Răspunsul lui Iancu a fost pe măsură: “Vorbim de o menajeră perversă care se duce în patul stăpînului de bunăvoie. Îi place să fie menţinut în poziţia de amantă oficială”. Iancu şi Stoica au renunţat să folosească un limbaj suburban, unul la adresa celuilalt, abia în momentul în care fostul manager al Stelei a fost condamnat definitiv.

Marian-Iancu-660x400

Bomba lui Iancu: l-a ofertat pe Meme

Tirul de jigniri îndreptat unul împotriva celuilalt nu l-a împiedicat pe Marian Iancu să facă, la un moment dat, o ofertă bombă către Mihai Stoica. Acesta i-a propus fostului manager al Stelei un post de conducere la Politehnica Timişoara. Incredibila propunere a avut loc în 2010, după ce Meme şi Gigi Becali se certaseră, scandal în urma căruia oficialul roş-albaştrilor a plecat de la Steaua. Informaţia a fost confirmată atunci de preşedintele Politehnicii, Gheorghe Chivorchian. Acesta declara că “oferta există, însă răspunsul lui Mihai Stoica întîrzie”.

Iată câteva replici savuroase ale celor doi rivali, Mihai Stoica şi Marian Iancu:

“Cînd o să te uiţi la meciurile din Liga Campionilor, o să-ţi fac cu mîna de la televizor”

Mihai Stoica, manager al Unirii Urziceni

“E singurul lucru pe care-l ştii, să  faci cu mîna! Eşti un gîndăcel, nu mă face să te strivesc”

Marian Iancu, patron Poli Timişoara

“Mimi Stoica este un angajat a cărui coloană vertebrală a fost cocoşată de foame”

Marian Iancu, patron Poli Timişoara

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!