Fotbal intern

Mihai Pintilii e deja la Belgrad! Încearcă „minunea” la Marijana Kovacevic. Intră cu CFR? EXCLUSIV

09.04.2019 | 20:05
Mihai Pintilii e deja la Belgrad Incearca minunea la Marijana Kovacevic Intra cu CFR EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB, Mihai Pintilii, s-a accidentatîn prima repriză a partidei cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a patra a Ligii 1 Betano. La o zi după accidentare, directorul sportiv Mihai Stoica a fost cel care a făcut public diagnosticul și a anunțat cât va lipsi mijlocașul roș-albaștrilor după leziunea suferită în partida contra covăsnenilor.


UPDATE, ora 20:15 Din informațiile FANATIK, Mihai Pintilii a ajuns deja la Belgrad, unde urmează să se trateze la doctorul Marijana Kovacevic. Căpitanul FCSB speră să se poată recupera pentru derby-ul contra celor de la CFR Cluj. La amiază Pintilii a făcut un RMN, peste două ore a primit verdictul, apoi, la sfatul celor din staff, a luat avionul spre Belgrad, unde a ajuns în jurul orei 19:00!

ADVERTISEMENT

Cât va lipsi Mihai Pintilii după accidentarea în meciul jucat contra lui Sepsi

Întrebat la emisiunea Fotbal Cluj de la Digi Sport Tv, oficialul FCSB a explicat ce accidentare a suferit Pintilii. Meme Stoica se arată pesimist cu privire la ceea ce a pățit căpitanul FCSB: „Leziune fibrilară la gamba dreapta, gradul 1 spre gradul 2. Nu este vorba de nicio recidivă.” Meme a precizat și cât va lipsi de pe gazon Pintilii, în mod normal: „Trei săptămâni sau o minune. O să facem și noi și Pinti toate eforturile pentru a fi gata pentru meciul de la Cluj”, a mai spus Stoica.

Meme a explicat și că Pintilii ar putea ajunge la celebrul vraci sârb Mariana. Oficialul FCSB a explicat și care sunt metodele acesteia: „Marijana Kovacevic este farmacistă. Toate procedurile sunt convenționale. Ea are un gel a cărui compoziție nu o știe lumea foarte bine, dar nu este absolut nimic în neregulă. Pur și simplu gelul ăla, în momentul în care se fac procedurile, conduce mai bine curentul”, a povestit Stoica.

ADVERTISEMENT
Mihai Pintilii a suferit o nouă accidentare în meciul cu Sepsi

Mihai Pintilii a fost de multe ori accidentat în acest sezon

Mihai Pintilii a avut mai multe probleme musculare în actualul sezon. Prima accidentare serioasă a venit la meciul cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Mihai Pintilii a revenit pe gazon în acest început de 2019 după o pauză de cinci luni și jumătate. A jucat, gradat, trei partide, dar a avut ghinionul de a se accidenta din nou în deplasarea de la Voluntari, când a ieșit de pe teren cu cinci minute înainte de finalul primei reprize. A revenit în meciul cu U Craiova de etapa trecută, în care a fost titular și a jucat 70 de minute.

  • 34 de ani a împlinit Mihai Pintilii, pe 4 noiembrie 2018
  • 15 meciuri a jucat căpitanul FCSB în acest sezon
ADVERTISEMENT