Sport

Meme Stoica a confirmat dezvăluirile Fanatik. “Decizia pentru acest meci cu Silkeborg nu i-a aparținut lui Dică”

MM Stoica i-a luat apărarea lui Nicolae Dică după umilința suferită de FCSB în duelul cu Silkeborg, scor 0-5, din grupele Conference League.
07.10.2022 | 21:13
Meme Stoica a confirmat dezvaluirile Fanatik Decizia pentru acest meci cu Silkeborg nu ia apartinut lui Dica
Nicolae Dică, apărat de oficialii FCSB după umilința cu Silkeborg. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a amintit de calificarea obținută de FCSB după mulți ani în grupele unei cupe europene, obținute tot cu Nicolae Dică pe banca tehnică, precum și suma de bani pe care a băgat-o în conturile clubului.

Nicolae Dică, apărat de oficialii FCSB după umilința cu Silkeborg

Nicolae Dică a fost apărat de MM Stoica după înfrângerea dură suferită cu Silkeborg și a amintit de lucrurile bune pe care „Nick” le-a făcut de când a preluat echipa. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Nicolae Dică s-a săturat de umilințe și că este pe punctul de a-și da demisia, iar oficialul „roș-albaștrilor” a confirmat totul: nu antrenorul a fost cel care a decis strategia falimentară din meciul cu Silkeborg!

ADVERTISEMENT

„Nu cred că e cineva care să nu aibă o mică parte de vină, mă refer la cei din echipă și cei de lângă echipă.

Meciul ăsta a fost între echipa noastră de rezerve, dar nu are legătură cu traseul lui Dică la noi. Nu am vorbit cu patronul. El decide, el face strategia clubului! Ideea nu i-a aparținut lui Dică. El a pregătit echipa pentru duelul de duminică de la Ploiești”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dică e antrenorul care a calificat echipa după atâta timp în cupele europene”

MM Stoica a continuat și a spus că Nicolae Dică a băgat nu mai puțin de 4.000.000 de euro în contul clubului după ce a calificat echipa în grupele Conference League.

Totodată, Mihai Stoica a mai spus că dacă FCSB nu ar fi fost dezavantajată de arbitraje la meciurile cu West Ham și cu Anderlecht, ar fi tratat diferit meciul cu Silkeborg.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu eram dezavantajați cu West Ham și Anderlecht, tratam altfel meciul cu Silkeborg. Știu că nu vor înghiți explicația asta fanii, dar dacă nu erau greșelile alea, noi aveam șanse reale pentru primăvara europeană.

Dică e antrenorul care a calificat după atâta timp echipa în cupele europene și a băgat 4 milioane de euro în conturile clubului”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „ sub 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT