Fotbal intern

Meme Stoica a dezvăluit motivul pentru care Cicâldău nu a ajuns la FCSB: “Gigi voia un mijlocaş care să dea goluri”

15.09.2019 | 18:50
Meme Stoica a dezvaluit motivul pentru care Cicaldau nu a ajuns la FCSB Gigi voia un mijlocas care sa dea goluri

Fostul director sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit motivul pentru Alex Cicâldău nu a ajuns la formația patronată de Gigi Becali. Dorit de latifundiarul din Pipera când evolua pentru Viitorul, mijlocașul a semnat cu Universitatea Craiova, după ce Meme a considerat că nu se potrivește tiparului de fotbalist util “roș-albaștrilor”.

Meme Stoica dezvăluie de ce nu a ajuns Cicâldău la FCSB

Alexandru Cicâldău este unul dintre puținii jucători de calibru crescuți de Gică Hagi la Viitorul, care au ajuns în altă parte decât la FCSB. Dorit de Gigi Becali, mijlocașul central a semnat cu Universitatea Craiova în vara anului 2018, după ce Meme Stoica a considerat că nu se potrivește tiparului de fotbalist util pentru FCSB.

Cu Cicâldău am avut o discuţie. Căutam un jucător precum Verratti şi i-am spus lui Gigi că e foarte bun, dar nu dă goluri. Iar Gigi hotăra şi el voia un mijlocaş care să dea goluri. Acum, la Craiova mai dă nişte goluri, dar tot sunt puţine, e clar că vor să-l vândă, i-au dat numărul 10, bate lovituri libere, penalty-uri…“, a declarat Meme Stoica la Realitatea Tv.

Alexandru Cicâldău a devenit o prezență constantă la lotul primei reprezentative. Sursă Foto: Sportpictures
Alexandru Cicâldău a devenit o prezență constantă la lotul primei reprezentative. Sursă Foto: Sportpictures

Alex Cicâldău, om de bază în performanța reușită de “tricolorii mici”

Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei României la Campionatul European de tineret, organizat de Italia și San Marino în vara acestui an. Mijlocașul Craiovei a fost titular în toate cele patru meciuri disputate de tricolori, iar prestațiile apreciate au făcut ca Cicâldău să fie cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro.

Alexandru Cicâldău a jucat 4 meciuri și pentru prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în martie 2018, într-un amical câștigat 2-1 contra Israelului. Mijlocașul Craiovei a fost prezent la lotul chemat de Cosmin Contra și pentru dubla cu Spania și Malta.

  • 22 de ani are Alex Cicâldău
  • 4 milioane de euro este cota fotbalistului