Fotbal intern

Meme Stoica a luat foc înainte de FCSB – Poli Iaşi. “Primul meci pe pământ!”

05.08.2018 | 20:28
Meme Stoica a luat foc inainte de FCSB  Poli Iasi Primul meci pe pamant

Meme Stoica a luat foc înainte de FCSB – Poli Iaşi. Directorul sportiv al celor de la FCSB a postat pe facebook un mesaj prin care a ales să critice ce se întâmplă pe Arena Naţională. Mai precis, gazonul a fost cel care l-a făcut pe oficialul roş-albaştrilor să reacţioneze. “Primul meci pe pământ” a fost felul în care a ironizat Meme calitatea terenului de pe cel mai mare stadion al ţării. Şi, într-adevăr, Mihai Stoica are dreptate, terenul prezentându-se în condiţii din ce în ce mai proaste, lucrul fiind vizibil încă de la partidele precedente disputate acolo, marele derby al României între FCSB şi Dinamo şi meciul din Europa League al roş-albaştrilor cu Rudar Velenje.

Nu e prima oară când Meme face astfel de comentarii. Chiar după partida cu slovenii din Europa, directorul sportiv al roş-albaştrilor a fost vehement la adresa organizatorilor, vorbind despre calitatea precară a gazonului de pe Arena Naţională. “E inimaginabil cât de slab e terenul. Nu s-a intrat deloc pe el și arată foarte rău. Sperăm să se întâmple ceva până la returul cu Hajduk, e sub orice critică”, afirmase oficialul.

Meme Stoica a luat foc înainte de FCSB – Poli Iaşi. Problemele au revenit

Gazonul de pe Arena Naţională a creat extrem de multe probleme în trecut. Încă de la inaugurarea stadionului au existat probleme, acesta începând să arate “omeneşte” de-abia după câteva luni şi un milion de euro investiţi. Meme Stoica a luat foc înainte de FCSB – Poli Iaşi, dar şi adversarii celor de la FCSB, cei de la Poli Iaşi, au fost de acord că e cel mai prost gazon pe care l-au văzut de mult timp în campionatul românesc. “Aşa gazon slab eu n-am mai văzut de mult în prima ligă din România. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el şi cum este îngrijit, dar, repet, nu are cum să arate chiar în halul ăsta”, a fost declaraţia directorului sportiv de la Poli Iaşi, Tibor Selymeş.

 

Tags: