Fotbal intern

Meme Stoica a povestit cum a încercat să-l convingă pe Edi Iordănescu să vină la FCSB: “Ne-am întâlnit fără să știe Gigi”

03.09.2019 | 22:36
Meme Stoica a povestit cum a incercat sal convinga pe Edi Iordanescu sa vina la FCSB Neam intalnit fara sa stie Gigi

Mihai Stoica a recunoscut că Edi Iordănescu a fost unul dintre antrenorii cu care și-a dorit cel mai mult să lucreze la FCSB. Fostul director sportiv al roș-albaștrilor declară că l-a instruit pe actualul tehnician de la Gaz Metan Mediaș, dar totul a căzut, Becali nereușind să ajungă la un numitor comun cu Edi.

Meme Stoica l-a vrut pe Edi Iordănescu la FCSB

Mihai Stoica a declarat că actualul antrenor de la Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, a fost foarte aproape de a ajunge pe banca FCSB-ului. Chia dacă a fost dorit atât de Meme, cât și de Becali, Iordănescu nu a mai ajuns pe banca roș-albaștrilor, nereușind să se înțeleagă cu patronul.

Cel mai mult mi-am dorit să lucrez cu Edi astă vară! M-am întâlnit cu el fără să ştie Gigi, pentru a-l pregăti. Am sperat. Am fost foarte, foarte aproape, speram ca Gigi să se înţeleagă cu Edi“, a declarat Stoica la Digisport.

Meme Stoica și-a dorit să lucreze cu Iordănescu la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures
Meme Stoica și-a dorit să lucreze cu Iordănescu la FCSB. Sursă Foto: Sportpictures

Becali l-a dorit în două rânduri

Edi Iordănescu a fost de două ori aproape de a ajunge pe banca tehnică a FCSB-ului. Prima dată în la jumătatea sezonului 2018-2019, după ce Nicolae Dică a plecat de la echipă, iar a doua oară în această vară. De fiecare dată tratativele au eșuat. În iarnă Mihai Teja a fost ales de Becali, iar în această vară pe banca roș-albaștrilor au ajuns Bogdan Andone, Vergil Andronache și, cel mai recent, Bogdan Argeș Vintilă.

Iordănescu chiar a confirmat interesul lui Becali după victoria celor de la Gaz Metan, 4-0 cu FCSB. Edi a explicat că a rămas la Mediaș datorită libertății totale de care dispune, comfort de care nu s-ar bucura la formația patronată de Gigi Becali.  Iordănescu a mai lucrat cu latifundiarul din Pipera în 2010, când a asigurat interimatul, în urma plecării lui Ilie Dumitrescu.

  • 41 de ani are Edi Iordănescu