Fotbal intern

Meme Stoica, analist sportiv! “Sunt aproape de o revenire în televiziune!”

15.09.2019 | 18:38
Meme Stoica analist sportiv Sunt aproape de o revenire in televiziune

Mihai Stoica este aproape de o revenire, dar nu în postura de conducător de club, ci în cea de analist sportiv. Prezent duminică într-o emisiune sportivă, fostul director sportiv de la FCSB a recunoscut că are în plan o poziție de analist TV.

Meme Stoica, analist sportiv! “Sunt aproape de o revenire în televiziune!”

Duminică, Mihai Stoica a avut, la Realitatea TV, a doua apariție televizată de când nu mai este oficial în Casa Pariurilor Liga 1 la FCSB. Cel mai important anunț al omului de bază al lui Gigi Becali din ultimii ani este legat de o foarte posibilă colaborare cu o televiziune în viitorul apropiat: “Sunt aproape de o revenire în televiziune. Am nişte proiecte în plan, să vedem ce va fi.” a dezvăluit MM Stoica pentru sursa citată.

Mihai Stoica nu este străin de munca în televiziune. În perioada 2011-2014, pe când era și manager la FCSB, acesta a ocupat funcția de analist TV la postul de televiziune Digisport. Ruptura dintre MM și postul de sport s-a produs în februarie 2014, după ce fostul oficial stelist s-a înfuriat pe moderatorul Radu Naum. La finalul partidei Steaua (FCSB de azi) vs Chiajna, scor 4-0, Naum îl invitase pe Dinu Gheorghe să-și spună părerea despre meci, lucru care l-a înfuriat pe stelist.

”Este inadmisibil ce se întâmplă! Domnule Naum, nu e normal să intrați în legătură directă cu unul de la altă echipă care spune că nu a văzut meciul. Vreţi să vă învăţ acum cum se face şi presă?”, a explodat MM în direct.

Mihai Stoica a pus demisia sa pe seama apariției în peisaj a lui Radu Naum
Mihai Stoica a pus demisia sa pe seama apariției în peisaj a lui Radu Naum. Sursa foto: sportpictures.eu

Mihai Stoica a pus demisia sa pe seama apariției în peisaj a lui Radu Naum

Mihai Stoica și-a motivat ulterior decizia de a pleca din televiziune: ”De mai bine de 3 ani, fiecare minut petrecut in studiourile DigiSport – mai ales la Fotbal European – a însemnat ceva pentru mine, am avut plăcerea de a colabora cu oameni pe care-i apreciez și pe care i-am trecut definitiv în lista mea foarte scurtă de adevărați prieteni. Din nefericire, cu ceva timp în urmă, în acest post care își propunea ALTCEVA, a apărut un personaj. Il știam de la GSP TV și m-am mirat cum un individ cu un bagaj de cunoștințe fotbalistice atât de sărac a reușit să se infiltreze într-un ALTFEL de canal de sport.

Orice discuție despre fotbal în care era obligat să participe se încheia invariabil cu opiniile lui despre Turul Franței, semicerc, filme psihologice suedeze sau Sandu Dabija (btw, sunt mare fan Sandu Dabija). Și Marcel Iureș. Din păcate, acest netalentat braconier al rating ului și-a instalat incompetenta din punct de vedere fotbalistic în studioul Digisport si a schimbat pe nesimțite profilul unei emisiuni pe care eu o îndrăgeam foarte mult când era realizata de George Dobre și colegii săi.”, scria MM pe Facebook.