Sport

Meme Stoica, atac cu talpa la Edi Iordănescu: „Eu aș putea să vorbesc despre carieră, că am ajuns în șapte primăveri europene. Tu ai jumătate de titlu, aia nu e carieră!”

Meme Stoica a lansat un atac dur la adresa lui Edi Iordănescu, despre care spune că nu are de fapt o carieră interesantă, făcând referire la discursul selecționerului.
09.06.2022 | 21:55
Meme Stoica atac cu talpa la Edi Iordanescu Eu as putea sa vorbesc despre cariera ca am ajuns in sapte primaveri europene Tu ai jumatate de titlu aia nu e cariera
Meme Stoica, atac cu talpa la selecționerul Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului îl critică pe Edi Iordănescu pentru declarațiile sale și îi transmite că alți antrenori români se pot lăuda cu o carieră în fotbal, nu el.

Meme Stoica, atac cu talpa la selecționerul Edi Iordănescu

Meme Stoica l-a atacat crunt pe Edi Iordănescu, despre care spune că nu are o carieră impresionantă pentru a se lăuda cu ea: „Eu îl voi parafraza pe Gică Popescu și spun că dacă vrei să arăți că ești bărbat, trebuie să trimiți bărbați în teren.

ADVERTISEMENT

Te duci și riști, dar la ce echipă de start ai făcut… Ce cariera are Edi Iordănescu? Nu are carieră.

Carieră sunt cei care au făcut performanțe în cupele europene: Zenga, Olăroiu, Dică, Șumudică, Rednic, Petrescu, Reghecampf”.

ADVERTISEMENT

„Eu aș putea să vorbesc despre carieră, că am ajuns în șapte primăveri europene. Tu ai jumătate de titlu, aia nu e carieră. Nu ne mai spune despre cariera ta, că oricum nu e interesat cineva”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Antrenorii buni sunt ăia care câștigă 5,10,15, 20 de milioane de euro!”

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre problemele de lot pe care Edi Iordănescu le-a avut și i-a certat și pe jucători pentru felul în care au evoluat la Podgorica, cu Muntenegru, scor 0-1:

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează deloc meciurile amicale. A lipsit acum Stanciu, care e extrem de important, a lipsit Ianis Hagi, care începuse să fie important, a lipsit Dennis Man, care a arătat în Israel că e singurul jucător care poate juca atacant lateral dreapta. Mihăilă, Mitriță, Tavi Popescu și Ivan nu pot să joace atacant lateral dreapta.

E un handicap care e greu de surmontat, mai ales că în meciul cu Muntenegru nu a avut de ce să se lege. Vă dați seama cum a intrat la pauză, era un dezastru, nu putea să schimbe sistemul.

ADVERTISEMENT

N-am arătat rău cu Bosnia, am ratat ocazii, nu poți să i le inpuți lui Edi. Antrenorii buni sunt ăia care câștigă 5,10,15, 20 de milioane de euro”.

„Dacă am fi jucat cu Croația, chiar și cu Slovacia… dar noi am jucat cu Muntenegru. Cine juca la Muntenegru? Trebuia să mergi să bați Muntenegru, cum cred că se va întâmpla la București.

Ești la echipa națională, ai văzut împotriva cui joci, nu ai cum, îi știi, intri și îți faci treaba. Am auzit cu stupoare că Rațiu a jucat bine. Nu a jucat bine! A gafat la al doilea gol, care ne-a pus cruce.

Ăsta a fost un eșec al tuturor celor care au fost în vestiarul ăla de la magaziner la selecționer. S-a văzut o schimbare de atitudine și tactică la meciul cu Bosnia. De cine să le fie frică? De competiție, de adversar? Ăsta e un semiamical. Te duci și îi mai lovești.

La meciul cu Bosnia, Pușcaș i-a dat un cot în cap unui, Marius Marin s-a dus să se bată cu unul mare de tot… asta arată atitudine”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,45 este cota pentru „2 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT