Fotbal intern

Meme, atacat dur de Prodanca: “Oameni penibili şi duplicitari”

Meme Stoica, oficialul celor de la FCSB, a fost atacat de către Anamaria Prodan, în urma unei reacţii a acestuia după scandalurile de la Steaua în care au fost implicaţi Denis Alibec şi...
16.10.2017 | 00:00
Meme atacat dur de Prodanca Oameni penibili si duplicitari

Meme Stoica, oficialul celor de la FCSB, a fost atacat de către Anamaria Prodan, în urma unei reacţii a acestuia după scandalurile de la Steaua în care au fost implicaţi Denis Alibec şi Cătălin Golofca, cei doi jucători pe care Gigi Becali i-a amendat drastic în urma derapajelor pe care le-au avut.

”Sunt jucători care la Steaua nu suportă presiunea, aşa este, dar noi nu avem de unde să ştim asta înainte. Bălan (n.r. – cel căruia Dică i-a cerut detalii despre jucător) nu i-a făcut rău băiatului, dar ne-a făcut rău nouă! Bălan ştia că lui Golofca îi place viaţa. Alibec a aruncat banderola Stelei pe jos, iar Budescu a luat-o e jos şi i-a pus-o pe braţ lui Florin Tănase. Nu se mai poate tolera aşa ceva”, a spus MM Stoica, iar Anamaria Prodan a reacţionat pe Facebook, atacând dur: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Meme Stoica, luat la ţintă!

”Ce oameni penibili şi duplicitari! Răul echipei… Bălan a făcut rău echipei… Când nu te ridici la nivelul acestor jucători şi nu reprezinţi nimic este firesc să ai frustrări. Baftă Steaua! Good luck Golofca şi Alibec! Sunteţi foarte buni, iar eu am încredere oarbă în voi”, a scris Ana Maria Prodan, pe contul său de Facebook.

Gigi Becali i-a sancţionat pe Denis Alibec şi Cătălin Golofca: “L-am sunat pe Argăseală şi i-am zis să-l taxeze cu 25 la suta din salariul pe care îl are pe an. Are 300.000 de euro salariu şi asta înseamnă 75.000 de euro amendă …şi lui, dar şi lui Golofca”, a spus patronul de la FC Steaua Bucureşti.