ADVERTISEMENT
News

Meme Stoica, chemat la comisii! Vezi ce scrie în raportul arbitrilor

Meciul Steaua - Dinamo se mută marţi la Comisia de Disciplină din cadrul LPF din cauza episodului de la finalul derby-ului. Incidentele care s-au petrecut în zona vestiarelor la cîteva minute...
Autori: Daniel Vlad, Nicu Bădescu, Silvia Fechete | 12.08.2013 | 22:42
Meme Stoica, chemat la comisii! Vezi ce scrie în raportul arbitrilor
Mihai Stoica la finalul derby-ului Dinamo-Steaua.

Meciul Steaua – Dinamo se mută marţi la Comisia de Disciplină din cadrul LPF din cauza episodului de la finalul derby-ului. Incidentele care s-au petrecut în zona vestiarelor la cîteva minute după terminarea meciului vor fi judecate de oficialii Ligii, instrumentele anchetei fiind raportul observatorului de joc Claudiu Popa, dar şi raportul suplimentar întocmit de brigada de arbitri condusă de Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

Printre cei vizaţi este Mihai Stoica, însă, aşa cum au dezvăluit surse ale FANATIK, managerul Stelei poate scăpa de o eventuală pedeapsă deoarece, conform celor scrise de arbitri, oficialul roş-albaştrilor nu a incitat. “În raport nu scrie nicăieri că Meme Stoica ar fi fost provocator, ci doar că s-a bucurat într-un mod exuberant şi că ar fi repetat cifra şase. Se mai specifică doar că Daniel Timofte, secundul celor de la Dinamo, ar fi aruncat o sticlă de apă în direcţia lui Stoica şi că în meleul creat nu ar fi existat lovituri“, susţin persoane care au lecturat raportul suplimentar al arbitrilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!