Fotbal intern

Meme Stoica, desfiinţat după ce Becali a decis să-l dea afară pe Dică. “Stă acolo ca un mieluşel!”

23.12.2018 | 15:34
Meme Stoica desfiintat dupa ce Becali a decis sal dea afara pe Dica Sta acolo ca un mielusel

Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică după ce FCSB a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-2, pe “Arena Naţională”, iar Marian Rada (58 de ani) l-a desfiinţat pe Meme Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României, după ce acesta nu a intervenit ca să nu se ajungă la această situaţie.

Marian Rada, fostul antrenor de la Rapid Bucureşti, l-a făcut praf pe Meme Stoica şi susţine că oficialul FCSB-ului are o strategie bine pusă la punct şi că încearcă să-i enerveze pe toţi cei care sunt în jurul său. Mai mult, Marian Rada este de părere că MM trebuia să discute cu Nicolae Dică înainte ca Gigi Becali să-l dea afară.

Marian Rada l-a desfiinţat pe Meme Stoica după ce Becali l-a dat afară pe Dică

”Nu orice antrenor se potrivește la Steaua. Până la urmă a fost și Bergodi, despre care s-a spus că ar fi dat patronul afară din vestiar, deci acolo orice ai face… Până la urmă, orice rezultat este apărat de rezultate. Dacă Dică avea rezultate, nu mai spunea nici MM Stoica faptul că nu e antrenor, că nu motivează, că nu are carismă.

MM Stoica trebuia să spună de la început, să insiste, să declare, astfel încât să nu se mai ajungă la situația asta. Sau să-i fi spus lui Dică ’băi, nu e de tine echipa asta’. Dar, el stă acolo ca un mielușel și cum pleacă un antrenor… Păi, s-a certat el cu Dan Petrescu, cu care a lucrat la Urziceni și alături de care a câștigat campionatul. Bine, asta face parte din strategia lui, să-i enerveze pe fiecare, dar este o practică perimată, care nu mai ține. Și la meciul cu CFR a încercat el să distragă atenția de la joc, să demobilize adversarul, dar nu mai merge”, a spus Marian Rada, conform Digi Sport.

Nicolae Dică şi Meme Stoica la finalul meciului Poli Iaşi - FCSB
Nicolae Dică şi Meme Stoica la finalul meciului Poli Iaşi – FCSB
  • FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, pe “Arena Naţională”