Carousel hot news

Război Steaua-Dinamo pe arbitraj! MM şi Mutu, CONTRE pe Facebook

Update. Replica lui MM Stoica a venit imediat. ...
17.07.2017 | 00:06
ADVERTISEMENT

Update. Replica lui MM Stoica a venit imediat. 

Update. Adrian Mutu s-a implicat şi el în scandalul dintre Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, şi Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo.

După victoria Stelei din meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, Adrian Mutu a postat un mesaj pe Facebook prin cae a trimis săgeţi către echipa pregătită de Nicolae Dică.

DXADSADA

…………………………..

FC Dinamo Bucureşti s-a deplasat la Ploieşti, acolo unde a întâlnit în prima etapă din sezonul 2017-2018 a Ligii 1 pe Juventus Bucureşti, iar meciul nu a fost lipsit de incidente, în ciuda victoriei lejere cu 3-0 a alb-roşilor.

ADVERTISEMENT

În minutul 53 al partiei dintre Juventus Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti, Mădălin Mihăescu, mijlocaşul defensiv al gazdelor, a primit cel de-al doilea cartonaş galben după un fault semnalizat de arbitrul asistent. Jucătorul lui Juventus Bucureşti l-a împins pe Busuladzic, deşi balonul nu se afla la fotbalistul lui Dinamo.

JUVENTUS-DINAMO. Mihai Stoica acuză arbitrajul

Mădălin Mihăescu a primit primul cartonaş galben în minutul 44 al partidei de pe “Ilie Oană”, atunci când a avut o intrare dură asupra lui Adam Nemec. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Reacţiile după eliminarea lui Mihăescu au apărut imediat. Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la Steaua Bucureşti, a postat un mesaj pe Facebook şi a lăsat să se înţeleagă că decizia lui Horaţiu Feşnic nu a fost una corectă.

Juventus-Dinamo. Meme contesta eliminarea lui Mihaescu. VIDEO

După meci, Cosmin Contra nu a vrut să comenteze faza eliminării, dar l-a taxat pe Mihai Stoica pentru ieşirea de pe facebook:

ADVERTISEMENT

“Ne poartă de grijă. Să-şi vadă de echipa lui. Ar trebui să ne respectăm mai mult şi să ne vedem  fiecare de echipa la care activează!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri