Fotbal international

Meme Stoica, dezamăgit după ce Luka Modric a câştigat Balonul de Aur. “E blasfemie să nu-i dai trofeul!”

04.12.2018 | 10:39
Meme Stoica dezamagit dupa ce Luka Modric a castigat Balonul de Aur E blasfemie sa nui dai trofeul

Meme Stoica s-a arătat dezamăgit după ce Luka Modric a câştigat “Balonul de Aur 2018”. Oficialul FCSB-ului susţine că nu îl place deloc pe Cristiano Ronaldo, dar consideră că atacantul lui Juventus trebuia să primească al şaselea trofeu din carieră.

Meme Stoica a dezvăluit că nu îl place pe Cristiano Ronaldo şi a explicat de ce. Oficialul vicecampioanei României este fan Inter şi nu suportă Juventus Torino şi nu îi place la atacantul portughez că se lamentează atunci când nu reuşeşte să înscrie, dar crede că acesta trebuia să câştige Balonul de Aur în 2018.

Meme Stoica e dezamăgit că Luka Modric a câştigat Balonul de Aur

“Nu sunt fan Real Madrid. Sunt fan Inter, prin urmare nu suport Juventus. Nu îmi plac multe la Cristiano Ronaldo, frizura, rânjetul, faptul că se lamnentează când nu marchează şi că are prietene mame surogat. Totuşi, să nu îi dai trofeul în 2018 în portugheză se numeşte blasfemia. Cu accent circumflex pe E”, a scris Meme Stoica pe pagina de Facebook.

Mesjaul postat de Meme Stoica pe pagina de Facebook

Meme Stoica nu e singurul care s-a declarat supărat că trofeul nu a ajuns la Cristiano Ronaldo. Elma Aveiro, sora starului echipei naţionale a Portugaliei, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Instagram. “Din păcate, aceasta este o lume care se bazează pe stricăciune, mafie şi pe nenorociţii de bani. Puterea lui Dumnezeu este mai mare decât orice putrefacţie. Dumnezeu întârzie, dar nu dă greş”, a scris Elma Aveiro.

Cristiano Ronaldo, pe locul 2. Mbappe a câştigat Balonul de Aur U21

Luka Modric este primul croat care câştigă Balonul de Aur şi a oprit hegemonia impusă de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Acesta a fost urmat în clasament de CR7 şi Antoine Griezmann, iar Kylian Mbappe a fost câştigătorul Balonului de Aur destinat jucătorilor U21, denumit “Kopa”. Lionel Messi a ocupat locul 5, iar Mohamed Salah pe 6.

Cristiano Ronaldo nu a participat la gala de la Paris, unde s-a decernat Balonul de Aur 2018

Tags: