Fotbal intern

Meme Stoica, dezvăluiri după FCSB – Sepsi 2-1. “Gigi Becali poate să facă orice vrea!” + a comentat și faza SMS-ului primit de Marius Ianuli

04.11.2019 | 00:11
Meme Stoica dezvaluiri dupa FCSB  Sepsi 21 Gigi Becali poate sa faca orice vrea  a comentat si faza SMSului primit de Marius Ianuli
ADVERTISEMENT

Meme Stoica a vorbit la finalul meciului jucat de FCSB cu Sepsi OSK, scor 2-1, în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1 și a comentat și faza cu SMS-ul primit de Bogdan Argeș Vintilă pe bancă în momentul golului de 2-1 pentru vicecampioana României.

Meme Stoica, dezvăluiri după FCSB – Sepsi 2-1

Mai mult, fostul director sportiv al FCSB-ului a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali înaintea meciului și acesta i-a transmis că el ar fi jucat cu Andrei Vlad și Dennis Man încă din primul minut. Mai mult, Meme Stoica i-a sărit în apărare lui Florin Tănase, despre care susține că nu mai simulează ca în trecut.

ADVERTISEMENT

“Aş fi înţeles dacă discuţia era la 1-0 pentru Sepsi. Team-manager-ul mai dă sfaturi sau oferă informaţii. Telefonul este obligatoriu pe bancă, înainte nu se întâmpla aşa. Probabil i-a arătat dacă a fost sau nu penalty. Vă spun un secret, am vorbit cu Gigi înainte de acest meci. Am vorbit cu Gigi Becali înainte de meci și mi-a spus că ar juca el cu Vlad şi cu Man. Despre faza penalty-ul este vinovat Tănase, care se bate pentru orice minge. Este o legendă că el simulează.

Aş vrea să vin la o emisiune şi să facem un montaj în care au fost refuzate lovituri de la 11 metri în care Tănase era faultat. Faza aceasta necesita VAR. Cu arbitraj video, FCSB era pe primul loc. Gigi Becali poate face orice la echipă dacă vrea, dar dacă omul spune că nu se implică… de ce să nu îl credem?”, a spus Meme Stoica la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT