Fotbal international

Meme Stoica e încrezător după FCSB – Rapid Viena 2-1. “Ăsta e preţul pe care trebuie să-l plătim pentru titlu!”

31.08.2018 | 16:49
Meme Stoica e increzator dupa FCSB  Rapid Viena 21 Asta e pretul pe care trebuie sal platim pentru titlu

Meme Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României, e încrezător după FCSB – Rapid Viena 2-1, în manşa a doua a play-off-ului Europa League. Austriecii i-au eliminat pe jucătorii lui Nicolae Dică din drumul spre grupe, iar Meme a explicat ce a dus la eşecul din cupele europene. Oficialul “roş-albaştrilor” consideră că a fost o eliminare nedreaptă, la fel ca cea din meciul cu Rosenborg din 2005.

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa suporterilor care au fost prezenţi pe “Arena Naţională” la FCSB – Rapid Viena. Jucătorii lui Nicolae Dică au fost susţinuţi de peste 30.000 de oameni, dar directorul sportiv al vicecampioanei României s-a arătat deranjat de starea gazonului de pe cel mai mare stadion din România.

Meme Stoica e încrezător după FCSB – Rapid Viena 2-1

Oficialul FCSB-ului este optimist şi crede că “ăsta e preţul pe care trebuie să-l plătim pentru a câştiga titlul” şi le-a transmis un mesaj fanilor de la FC Dinamo Bucureşti. “Cred că de la Rosenborg 2005 nu mi-a fost dat să trăiesc o eliminare atât de nedreaptă.

Greșelile copilărești de la toate cele 4 goluri primite, accidentările (aici au avut probleme și adversarii), ratările (barele de la Viena se mișcă și acum) și Strebinger ne-au privat de o calificare meritată.

Păcat de suportul extraordinar din tribune, păcat de faptul că am plătit sume uriașe pentru a juca pe un teren mizerabil…dar, dacă ăsta e prețul pe care trebuie să-l plătim pentru A CÂȘTIGA TITLUL, atunci poate e mai bine că s-a întâmplat așa.

Anul ăsta au fost #doar6meciuri ale FCSB în Europa? #lalocmileurile ?”, este mesajul postat de Meme Stoica pe Facebook.

În manşa tur din Austria, FCSB a fost învinsă cu 3-1, iar în retur s-au impus cu 2-1, dar nu a fost suficient. Astfel, Rapid Viena va merge în grupele Europa League, acolo va juca împotriva unor echipe precum Villarreal, Spartak Moscova şi Rangers. Austriecii fac parte din Grupa G a Europa League.

Mesajul postat de Meme Stoica pe Facebook
Meme Stoica e încrezător după FCSB – Rapid Viena 2-1. Mesajul postat de oficialul vicecampioanei României

FCSB se află pe primul loc în Liga 1 Betano

După cele 6 etape jucate din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, FCSB se află pe prima poziţie în clasament. Gruparea antrenată de Nicolae Dică a adunat 13 puncte, după ce a câştigat patru meciuri, a remizat o dată şi a fost învinsă o singură dată, scor 0-1, cu Astra Giurgiu, în prima etapa a sezonului 2018 – 2019. Formaţia “roş-albastră” se luptă pentru câştigarea titlului cu CfFR Cluj, echipă care se află la un punct în spatele FCSB-ului.

În etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, FCSB va primi vizita echipei FC Botoşani, de la ora 21.30, pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari. “Roş-albaştrii” au decis ca partida cu gruparea pregătită de Costel Enache să aibă loc pe arena echipei FC Voluntari, toate acestea pentru a proteja gazonul de pe “Arena Naţională”. Ardelenii vor juca în etapa a 7-a cu FC Viitorul Constanţa, duminică, 2 septembrie, de la ora 18.30. Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Fazele importante ale partidelor sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

13 puncte a adunat FCSB în cele 6 etape jucate până în prezent