Fotbal intern

“Meme Stoica e vinovatul numărul 1! A spus că-şi dă demisia!” Dezvăluirile lui Becali despre ce se întâmplă la FCSB

30.07.2019 | 11:50
Meme Stoica e vinovatul numarul 1 A spus casi da demisia Dezvaluirile lui Becali despre ce se intampla la FCSB

Gigi Becali a vorbit în premieră despre faptul că Meme Stoica a vrut să plece de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a explicat că îl consideră pe Stoica principalul vinovat pentru ce se întâmplă acum la echipă şi a dezvăluit şi felul în care a ajuns la această concluzie.  De asemenea, Becali l-a confirmat în funcţie pe antrenorul Bogdan Andone.

“Meme Stoica e vinovatul numărul 1”, spune Becali, care îl apără pe oficial “din prietenie”

“Jucători nu mai cumpăr. 100% Bogdan Andone nu va fi schimbat. Concluzia o s-o tragem după o săptămână, două. Analiza durează mai mult. Nu mai dau bani pe jucători, gata. Aducem numai jucători liberi. Ce să fac? Îmi garantează cineva că intru în grupe? Nu! Mă protejez! Mihai Stoica e vinovatul numărul 1. El e acolo, el e omul meu, mâna dreaptă. Daca se întâmplă ce s-a întâmplat, el e primul vinovat. Ce-a păzit acolo?! Meme s-a supărat. Are demnitate, vrea să-şi dea demisia. Nu-i vorba de demisie aici, e prietenul meu. Prietenii se apără între ei şi se protejează. El e prietenul meu şi îl protejez”, a afirmat Becali la Pro-X.

Becali a explicat că Stoica a intenţionat să-şi dea demisia de la echipă, însă că nu are de gând să-l lase pe acesta să plece doar pentru că a greşit până acum. Patronul îl consideră pe Meme “prietenul lui” şi a oferit şi soluţia: va aduce şi alţi oameni în staff-ul FCSB.

“Mi-a zis că e demnitatea lui în joc, el e vinovatul şi vrea să plece. Nu pleacă nicăieri. Dacă e vinovat unul dintre prieteni, nu pleacă acasă. O să mai angajez oameni care se vor ocupa. Mai sunt oameni care studiază, citesc, vor să mă ajute fără bani. O să vedeţi că o să fac lucruri. Nu-i cunoaşteti, o să vedeţi”, a spus Becali la PRO X.

Tags: