Sport
notix pixel id

FCSB – UTA se joacă fără spectatori. Explicațiile lui Mihai Stoica: ”Nu vrem să avem dosare penale”

Oficialii clubului FCSB au anunțat că meciul cu UTA Arad din etapa a 18-a a campionatului se joacă cu porțile închise și au explicat cum s-a ajuns în această situație.
03.12.2021 | 08:30
FCSB – UTA se joacă fără spectatori. Explicațiile lui Mihai Stoica: ”Nu vrem să avem dosare penale”
Mihai Stoica. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Programat duminică în cadrul etapei a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1, meciul dintre FCSB și UTA Arad se va disputa fără spectatori.

Deși autoritățile au permis accesul publicului în tribune la evenimentele sportive, fanii nu vor avea acces pe Arena Națională la partida amintită.

Mihai Stoica a dezvăluit cum au decurs discuțiile cu Jandarmeria și deținătorii drepturilor TV

Managerul general al vicecampioanei FCSB, Mihai Stoica, spune că s-au discutat mai multe variante pentru ca meciul cu UTA să se dispute cu fani în tribune.

ADVERTISEMENT

Întâlnirile cu reprezentanții Jandarmeriei și cei ai deținătorilor drepturilor TV nu au avut finalitatea așteptată de oficialul roș-albaștrilor.

”Eram convinși că vom juca cu spectatori. Ieri și astăzi ne-au anunțat cei de la Jandermerie, ne-au arătat legea. Noi nu avem niciun argument.

ADVERTISEMENT

Am încălca legea dacă am jucat cu spectatori, nu vrem să avem dosare penale. S-a discutat cu televiziunile, nu se putea modifica programul.

Cei de la Jandarmerie ne-au spus foarte clar că nu se poate. Vom trimite banii înapoi oamenilor care achiziționaseră tichete”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

De ce a fost schimbată ora de disputare a meciului FCSB – UTA

Meme Stoica a dezvăluit și de ce partida FCSB – UTA se va disputa de la ora 21:30, deși în această perioadă cele mai târzii programări sunt de la ora 20:30.

Echipa națională de handbal feminin a României participă în aceste zile la Campionatul Mondial, iar jocurile ”tricolorelor” vor fi transmise în direct de deținătorii drepturilor TV.

ADVERTISEMENT

Naționala feminină de handbal va întâlni, duminică, de la ora 19:00 reprezentativa statului Kazahstan, iar partida va fi urmată de o emisiune de analiză, a transmis Mihai Stoica.

Astfel, din motive comerciale meciul roș-albaștrilor cu arădenii se va juca de la 21:30. În aceste condiții accesul fanilor nu poate fi permis întrucât legea prevede că suporterii pot participa la evenimentele sportive programate doar în intervalul orar 05:00 – 21:00.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik