Fotbal intern

Meme Stoica i-a pecetluit soarta lui Nicolae Dică: “Mereu a spus că nu avem antrenor”

22.12.2018 | 23:29
Meme Stoica ia pecetluit soarta lui Nicolae Dica Mereu a spus ca nu avem antrenor
ADVERTISEMENT

Meme Stoica i-a pecetluit soarta lui Nicolae Dică, iar Gigi Becali a dezvăluit ce a discutat cu directorul sportiv în ultimul timp. Patronul vicecampioanei României a vorbit despre situaţia antrenorului de 38 de ani la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2. În octombrie, FANATIK anunţa faptul că Mihai Stoica nu vrea să-l mai apere pe Nicolae Dică.

“Eu nu pot să spun ce îmi zice Meme. Eu sunt vinovat. Meme mi-a spus tot timpul ce trebuie să fac şi nu am făcut aşa. Meme mi-a zis că nu avem antrenor, mereu a spus aşa. El l-a adus, dar şi eu l-am vrut. Şi acum îl simpatizez pe Dică, dar ce a făcut acum… A făcut ca şi Gâlcă. Cum Gâlcă nu o să mai vină niciodată la Steaua, atunci nici Dică. L-a scos pe Moruţan şi asta a fost supărarea mea. Diavolul l-a pus să facă asta. Nu există să se schimbe lucrurile”, a declarat Gigi Becali la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica i-a pecetluit soarta lui Nicolae Dică. Antrenorul FCSB l-a criticat pe Gigi Becali

Meme Stoica i-a pecetluit soarta lui Nicolae Dică, iar la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2, patronul vicecampioanei României i-a cerut demisia antrenorului de 38 de ani. Tehnicianul a comentat declaraţiile finanţatorului şi l-a criticat pentru ceea ce a spus pe treptele stadionului.

“Nu a fost ok ce a spus patronul despre mine. Ar trebui să se gândească la faptul că am şi eu o familie şi vede ceea ce declară el. Au fost momente când am vrut să plec. Am avut oferte, dar mi-am dorit să câştig campionatul cu FCSB. M-au întors şi anumite persoane. Nu regret nimic. Îmi pare rău că se termină aşa”, a susţinut Nicolae Dică la conferinţa de presă de la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2.

ADVERTISEMENT