Fotbal intern

Meme Stoica îl ironizează pe celebrul Salt Bae. “Turcul ăla mic care dă cu sare de sus!”

05.01.2019 | 15:36
Meme Stoica il ironizeaza pe celebrul Salt Bae Turcul ala mic care da cu sare de sus

După ce Alex Mitriţă (U Craiova), Alex Băluţă (Slavia Praga) şi Cristi Manea (CFR Cluj) au ales să meargă în Dubai la restaurantul Nusr-Et, cel care este des frecventat de fotbaliştii mari din Europa, Meme Stoica a ţinut să îl ironizeze pe Salt Bae.

Salt Bae, pe numele său Nusret Gokce, e un bucătar celebru care a devenit viral pe internet la începutul anului 2017 prin modul în care găteşte carnea şi apoi o presară cu sare în faţa clienţilor, gest taxat de Meme Stoica printr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cum îl ironizează Meme Stoica pe celebrul bucătar Salt Bae

“E păcat că românii care au fantastica, excepţionala, nemaiîntâlnita şi absolut fabuloasa oportunitate de a face fotografie cu turcul ăla mic care dă cu sare de sus să nu poarte ie”, este mesajul postat de Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul postat de Meme Stoica pe pagina sa de Facebook

Cine este bucătarul turc Salt Bae

Salt Bae, cel care poartă numele de Nusret Gokce, este un bucătoar din Turcia şi a devenit cunoscut după ce a postat un clip pe Internet, care s-a viralizat foarte rapid. Acesta a fost poreclit “Salt bae”, nume care pleacă de la modul în care a ales să pună sare pe preparatele sale. Gokce este considerat de oamenii din fotbalul mondial a fi “artist în prepararea cărnii”.

“Sunt fiul unui miner. Tatal si mama mea au fost analfabeti. Eu nu am putut sa merg la scoala din cauza saraciei, a dificultatilor financiare. Am inceput sa muncesc mai intai ca ajutor de macelar, aveam doar 14 ani. Asa am capatat pasiunea pentru carne”, a povestit Salt Bae.“Miscarea aceea mi-a venit ca un reflex, nu am facut-o pentru show. Pur si simplu s-a intamplat, iar oamenilor le-a placut. E ca si cum, atunci cand termini o opera, mai aplici o semnatura”,a spus el pentru Hurriyet.

Restaurantele care poartă numele de Nusr-Et steak house se găsesc în Istanbul, Bodrum, Ankara, Marmaris, Dubai, New York, Miami şi Abu Dhabi.

Tags: