Fotbal intern

Meme Stoica, înapoi la FCSB?! Și-ar dori să lucreze cu Marius Șumudică sau cu Edi Iordănescu. EXCLUSIV

13.10.2019 | 10:09
Meme Stoica inapoi la FCSB Siar dori sa lucreze cu Marius Sumudica sau cu Edi Iordanescu EXCLUSIV
Mihai Stoica a anunțat că vrea să revină în fotbal cât mai curând. FCSB ar putea fi o variantă! 1© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a săturat de pauza pe care singur și-a impus-o la începutul lunii august și simte nevoia să se întoarcă în fotbal. FANATIK a dezvăluit posibila sa  revenire la FCSB, iar zilele trecute și-a confirmat și Meme intenția de a lucra din nou în fotbal la începutul anului următor. Că va fi FCSB sau o altă formație, rămâne de văzut, dar o revenire la FCSB ar depinde și de antrenorul cu care Stoica ar lucra.

Meme Stoica și-ar dori să lucreze cu Marius Șumudică sau cu Edi Iordănescu

Și înainte de plecarea din 7 august de la FCSB, Stoica s-a exprimat în favoarea unor antrenori cu care ar dori să colaboreze la roș-albaștri. Lucrurile nu s-au schimbat în ceea ce privește opiniile sale, pentru că Meme vrea în continuare să lucreze cu Marius Șumudică sau cu Edi Iordănescu. Ultimul s-a și întâlnit cu Gigi Becali vara trecută, după ce o făcuse și cu Meme Stoica, dar Edi a refuzat să vină la FCSB și a decis să continue la Mediaș.

ADVERTISEMENT
edi iordănescu
Edi Iordănescu a fost aproape de FCSB și în vară, mergând să discute cu Becali la locuința acestuia din Pipera © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

A surprins și propunerea lui Marius Șumudică la FCSB, făcută de Meme lui Becali, știute fiind contrele din trecut. Dar la fel de adevărat este că în prima parte a acestui an, Meme și Șumi au discutat mai mult și relațiile s-au încălzit. Niciuna dintre cele două variante de antrenor la FCSB nu s-au materializat, astfel că s-a ajuns la Bogdan Andone. După plecarea acestuia, Stoica, primind și acceptul lui Becali, a testat pista Devis Mangia, care a fost foarte aproape de a semna cu FCSB, dar a Gigi a spus „stop” în ultima clipă, din motive „extra-sportive”.

Șumudică prelungește la Gaziantep, Edi este dorit de cei de la Al Ittihad

După eliminarea din Europa League, FCSB și-a revenit în întrecerea internă, sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă. Acesta a debutat cu stângul, 0-4 la Mediaș, dar apoi a înregistrat o serie de trei victorii și două remize, plus calificarea în faza următoare a Cupei României. Gigi Becali ține foarte mult la Vintilă, pe care îl consideră „antrenorul ideal”, astfel că o schimbare a băncii tehnice nu pare posibilă acum. Stoica a vorbit recent inclusiv despre Vintilă, despre care a spus, ușor ironic, că nu știa că mai antrenează!

ADVERTISEMENT
marius șumudică
Marius Șumudică a fost mereu un adversar al celor de la FCSB, dar are o relație de prietenie cu Gigi Becali și, mai nou, cu Meme Stoica * Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ar putea veni în viitorul apropiat Edi Iordănescu sau Șumudică la FCSB? Se va întoarce Meme Stoica la echipa cu care a cunoscut cele mai mari satisfacții? E greu de apreciat în condițiile în care Meme ar dori să lucreze ca manager cu unul dintre cei doi antrenori. Și pentru că Becali va renunța probabil greu la Vintilă, dar și deoarece Edi Iordănescu sau Șumi au alte priorități. Primul este sub contract cu Gazul, dar e dorit intens de Al Ittihad, al doilea tocmai a declarat că va prelungi contractul cu Gazisehir, turcii fiind foarte mulțumiți de cum joacă nou-promovata sub comanda românului.