Fotbal intern

Meme Stoica nu-l vedea pe Mirel Rădoi în postura de antrenor. “Cred că apropierea de Oli l-a convins!” Vrea să lucreze cu el. “Va ajunge din nou la Steaua”

07.12.2019 | 15:29
Meme Stoica nul vedea pe Mirel Radoi in postura de antrenor Cred ca apropierea de Oli la convins Vrea sa lucreze cu el Va ajunge din nou la Steaua
ADVERTISEMENT

Meme Stoica a vorbit despre decizia lui Mirel Rădoi de a accepta propunerea FRF-ului de a fi selecţionerul echipei naţionale a României şi recunoaşte că nu l-ar fi văzut pe fostul căpitan al vicecampioanei României în postura de antrenor, ci mai repede în cea de oficial al unei echipe de fotbal.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.30 este cota pentru ca Serbia să câştige Grupa C din barajul pentru CE 2020. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Meme Stoica nu-l vedea pe Mirel Rădoi în postura de antrenor

“Mirel Rădoi, mai ales în contextul actual era singura variantă. Dacă aveam porniri să critic jocul naţionalei şi am avut şi motive…sunt convins că nu voi mai avea motive. Am mare încredere că Mirel va duce echipa naţională la turneul final… e puţin diletantism când vorbim de turneul final când suntem în semifinală şi jucăm în deplasare.

Asta cu deplasarea nu este neapărat un dezavantaj pentru că presiune e pe Islanda, având în vedere ultimele rezultate ale insularelor. E favorită Islanda, aşa am ajuns, dar asta e realitatea: băieţii care bat din palme cu rudele lor în tribună sunt favoriţi. 

ADVERTISEMENT

Mirel are inteligenţa necesară de a converti această situatie într-un avantaj, ştie ce să le ceară jucătorilor. Îi urez să aibă toţi jucătorii valizi în frunte cu Chiricheş”, a spus Mihai Stoica pentru sport.ro.

Meme Stoica vrea să lucreze din nou cu Mirel Rădoi

Meme Stoica crede că Mirel Rădoi a fost convins de Cosmin Olăroiu să urmeze cariera de antrenor principal, iar acum este de părere că nu a greşit în momentul în care a decis să meargă pe această cale. Totodată, directorul sportiv al roş-albaştrilor îl compară pe selecţionerul României cu Răzvan Lucescu şi anunţă că vrea să lucreze din nou cu el.

ADVERTISEMENT

“Îl vedeam mai mult nu ştiu, nu cred în chestia cu zodiile sub nicio formă, dar ca om parcă mă vedeam pe mine. Tocmai de aceea mă gândeam că poate va ajunge să ocupe o funcţie similară cu cea pe care o ocupam eu la momentul ăla.

După aia apropierea de Oli (Olăroiu) cred că l-a convins, l-a determinat să aleagă meseria asta şi cred că a fost inspirat când a făcut-o. Mirel este unul dintre puţinii oameni de fotbal, nu neapărat antrenori cu care poţi să abordezi orice subiect, legat de fotbal, bineînţeles. Este un om care se uită la fotbal şi trăieşte pentru fotbal 24 din 24, 7 din 7.

ADVERTISEMENT

Haideţi să-i ţinem pumnii… a început o meserie nouă. Nu are nicio legătură meseria de antrenor cu cea de selecţioner. Clar va antrena pentru că meseria de selecţioner este pentru cei care nu suferă dacă nu antrenează în fiecare zi. Era imposibil să refuze asemenea oportunitate aşa cum a fost imposibil şi pentru Răzvan Lucescu la momentul lui.

Seamănă mult şi cu Răzvan Lucescu, chiar dacă a fost o relaţie contondentă între Steaua şi Răzvan Lucescu pe vremuri. Însă ei au avut un raport fantastic atunci când el era jucător şi Răzvan selecţioner. Va antrena cu certitudine un club şi de ce nu, va ajunge din nou să antreneze Steaua.

Rădoi şi Lucescu sunt antrenorii cu cele mai bune rezultate în acest an 2019. Răzvan nu are competitor. Răzvan a câştigat campionatul cu PAOK împotriva lui Olympiakos”, a mai spus Meme Stoica.

ADVERTISEMENT