Fotbal intern

Meme Stoica, o nouă ironie la adresa lui Dinamo. “Să ne distrăm cu ei!” Video

24.12.2018 | 08:03
Meme Stoica într-o conferinţă de presă susţinută la FCSB. Oficialul "roş-albaştrilor", o nouă ironize la adresa lui Dinamo

Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a dorit să uite de problemele de la vicecampioana României şi a lansat o nouă ironie la adresa lui Dinamo, marea rivală din Capitală. Oficialul “roş-albaştrilor” a dorit să îi taxeze pe “câini” şi a postat un videoclip amuzant pe pagina sa de Facebook.

Dinamo Bucureşti a terminat anul 2018 pe locul 11, cu 22 de puncte, la 5 în faţa poziţiei care duce la baraj şi de locul care retrogradează direct în eşalonul secund, iar Meme Stoica a profitat de situaţia din clasament pentru a râde de rivalii din “Ştefan cel Mare”. Dinamoviştii au 5 victorii, 7 remize şi 9 înfrângeri în 21 de meciuri, iar directorul sportiv de la FCSB a ţinut să le aducă aminte de problemele lor.

O nouă ironie lansată de Meme Stoica la adresa lui Dinamo

“Acel moment în care realizezi că s-a terminat anul şi sub tine e barajul. Şi retrogradarea directă. #introducingciro#sănedistrămcuei#sămaiuitămdealenoastre”, este mesajul postat de Meme Stoica pe pagina sa de Facebook la care a alăturat fimuleţul de mai jos.

Acel moment în care realizezi că s-a terminat anul și sub tine e barajul. Și retrogradarea directă. #introducingciro #sănedistrămcuei #sămaiuitămdealenoastre

Gepostet von Mihai Stoica am Sonntag, 23. Dezember 2018

Dinamo nu e singura echipă din Liga 1 Betano cu probleme. Dacă “câinii” înceară să evite zona de retrogradare şi speră să ajungă la finalul sezonului regulat pe loc de play-off, FCSB se confruntă cu alte probleme. Gigi Becali a decis să îl dea afară pe Nicolae Dică după meciul pierdut de vicecampioana României pe “Arena Naţională” cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, iar latifundiarul din Pipera este în căutarea unui înlocuitor pentru Dică şi pe lista acestuia se află Mihai Teja, Dan Alexa, antrenor care a fost la palat pentru discuţii, şi Dan Petrescu.

Iată ce meciuri mai are de jucat Dinamo în sezonul regulat din Liga 1 Betano:

  • Etapa 22 – Dinamo – Poli Iaşi
  • Etapa 23 – Sepsi OSK – Dinamo
  • Etapa 24 – Dinamo – FC Botoşani
  • Etapa 25 – Dunărea Călăraşi – Dinamo
  • Etapa 26 – Dinamo – Concordia Chiajna
Mesajul postat de Meme Stoica pe pagina sa de Facebook

22 de puncte a adunat Dinamo în 21 de meciuri jucate sezonul 2018 – 2019

Tags: