Ultima ironie a lui Meme Stoica la adresa lui Dinamo. Foto

fcsb, dinamo, liga 1, mihai stoica

Oficialii de la FC Dinamo Bucureşti spun că ţin cu Lazio în partida cu FCSB, iar Mihai Stoica i-a ironizat pe "câini".

Mihai Stoica nu le poate rămâne dator celor de la FC Dinamo Bucureşti, după ce mai mulţi jucători, dar şi Ionel Dănciulescu au nunţat că vor ţine cu Lazio Roma în partida cu FCSB din şaisprezecimile Europa League.

"Acel moment în care realizezi că-ţi faci reclamă cu o contraperformanţă", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook, alături de o poză cu Vlad Muţiu şi Laurenţiu Brănescu în timp ce arătau fularul de la meciul lui Dinamo cu Lazio Roma, pe când "câinii" au fost eliminaţi din turul III preliminar al Ligii Campionilor (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO).

"Steaua e rivalul nostru principal"

Dănciulescu a fost cel care a pus paie pe foc în acest caz: "N-am nicio preferinţă la meciul FCSB - Lazio. Eu v-am spus, chiar dacă lumea o să spună că sunt ipocrit sau ceva de genul ăsta, cu siguranţă o să ţin cu Ştefan Radu. Este unul dintre prietenii mei foarte buni. Asta este, nu am ce să fac, nu vreau să mă ascund sau să fiu politicos. Sunt convins că şi Ştefan Radu va ţine cu Dinamo în marele derby.

Ştiu cum trăieşte meciurile atunci când jucăm noi şi ştiu foarte bine ce are prin casă, ce tricouri şi aşa mai departe. E clar că Steaua este rivalul nostru principal şi a fost şi al lui atunci când a evoluat la Dinamo", a declarat Ionel Dănciulescu .