Fotbal international

Meme Stoica râde de tactica folosită de Cosmin Contra. “Poţi să schimbi sistemul în 15-3-2, fără Tătăruşanu tot te încarcă ăştia!”

06.09.2019 | 10:32
Meme Stoica rade de tactica folosita de Cosmin Contra Poti sa schimbi sistemul in 1532 fara Tatarusanu tot te incarca astia

Meme Stoica, fostul director sportiv de la FCSB, râde de tactica folosită de Cosmin Contra la meciul pierdut de echipa națională a României în fața selecționatei Spaniei, scor 1-2, în etapa a 5-a din Grupa F, din preliminariile Campionatului European 2020. Fostul oficial al vicecampioanei României crede că tricolorii nu aveau nicio șansă în fața ibericilor. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,62 este cota pentru 2 la Georgia – Danemarca. Vezi toate cotele AICI

Meme Stoica râde de tactica folosită de Cosmin Contra în meciul România – Spania

Meme Stoica s-a amuzat teribil în timpul meciului jucat de România cu Spania, iar fostul oficial al roș-albaștrilor a ținut să le împărtășească urmăritorilor ideile sale. Astfel, Meme a postat pe pagina sa de Facebook trei mesaje care au legătură cu partida jucatăd e echipa națională a României pe Arena Națională, iar acesta a lăsat să se înțeleagă că selecționerul Cosmin Contra ar fi putut să pună și 15 fundași că tot nu avea nicio șansă în fața Spaniei.

Mesajele postat de Meme Stoica pe Facebook:

  • ‘Dacă se marcau toate alea clare, se termina 2-12’
  • ‘Egalam doar dacă urca Tătărușanu la ultima fază fixă’
  • ‘Poți să schimbi sistemul în 15-3-2, fără Tătărușanu tot te încarcă ăștia’

Cosmin Contra a încercat să îi surprindă pe spanioli cu un sistem cu cinci fundași, așa cum a anunțat FANATIK încă de pe 4 septembrie. Selecționerul echipei naționale a României i-a folosit în apărare pe Romario Benzar, Vlad Chiricheș, Ionuț Nedelcearu, Dragoș Grigore și Alin Toșca, decizie criticată dur și de Ciprian Marica.

Mesajul postat de Meme Stoica pe pagina sa de Facebook

Programul echipei naționale a României:

  • 8 septembrie 2019: Spania – Feroe (ora 16:00), România – Malta (ora 19:00), Suedia – Norvegia (ora 21:45)
  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
  • 15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Pentru echipa națională a României urmează meciul cu Malta, duminică, 8 septembrie, de la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Reprezentativa condusă de Cosmin Contra a picat pe locul 4 după eșecul suferit pe teren propriu cu Spania, cu 7 puncte, sub Spania, Suedia și Novergia.