Fotbal intern

Meme Stoica se amuză pe seama gazonului de pe Arena Naţională: “Beach, please” Foto

11.11.2018 | 15:34
Meme Stoica se amuza pe seama gazonului de pe Arena Nationala Beach please Foto

Meme Stoica a mers la “Arena Naţională” pentru a vedea cum arată starea gazonului înaintea derby-ului dintre Dinamo şi FCSB, partidă care va avea loc duminică, 11 noiembrie, de la ora 21.00, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar oficialul vicecampioanei României s-a amuzat pe seama suprafeţei de joc de la cel mai mare stadion din ţară. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

UPDATE. Mihai Stoica a mers şi azi la Arena Naţională şi a postat o fotografie din care se vede suprafaţa de joc de pe cel mai mare stadion al ţării. Un gazon atât de prost cum rar a mai fost văzut, “plajă”, după cum zice directorul sportiv de la FCSB.

Selfie-ul pe care l-a făcut Mihai Stoica la Arena Naţională

Cu o zi înaintea meciului dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB, Meme Stoica a dorit să vadă cum arată gazonul de pe “Arena Naţională“, iar oficialul vicecampioanei României a rămas şocat de ceea ce a văzut. “Eternul Derby” va urma să se joace pe nisip, după cum dirctorul sportiv al “roş-albaştrilor” a anunţat pe o pagină de socializare.

Meme Stoica se amuză pe seama gazonului de pe “Arena Naţională”

Mai mult, Meme Stoica s-a ţinut de glume şi a râs de starea gazonului de la “Arena Naţională”. Oficialul FCSB-ului a făcut o comparaţie între suprafaţa de joc de pe cel mai mare stadion din România şi plajele pe care oamenii aleg să se relaxeze în vară. Gazonul nu a avut timp să se refacă prea mult, iar iarba lipseşte de pe mai multe porţiuni.

Fotografia postată de Meme Stoica pe Instagram în care se amuză pe seama gazonului de pe "Arena Naţională"
Fotografia postată de Meme Stoica pe Instagram în care se amuză pe seama gazonului de pe “Arena Naţională”

Administraţia celui mai mare stadion din România a pus în multe locuri nisip pentru a acoperi locurile unde iarba lipseşte. Mai mult, deşi s-au montat lămpi UV şi se udă gazonul în mod constant, sunt mari şanse ca derby-ul dintre Dinamo Bucureşti şi FCSB să se joace pe o surprafaţă dezastruoasă.

Dinamo Bucureşti – FCSB, duminică, 11 noiembrie, de la ora 21.00, în etapa a 15-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, pe “Arena Naţională”. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante din “Eternul Derby” vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

  • 55.634 de locuri are “Arena Naţională”
  • 6 septembrie 2011 este data în care s-a deschis cel mai mare stadion din România