Fotbal intern

Meme Stoica şi-a amintit de condamnarea lui şi de banii investiţi în CSA Steaua de Ziua Naţională: “Eu nu sunt mândru că sunt român!”

01.12.2019 | 11:10
Meme Stoica sia amintit de condamnarea lui si de banii investiti in CSA Steaua de Ziua Nationala Eu nu sunt mandru ca sunt roman
ADVERTISEMENT

Recent revenit în staff-ul celor de la FCSB, Mihai Stoica are o revoltă de Ziua Națională a României. Oficialul a postat un amplu mesaj pe pagina personală de Facebook în care scoate în prim-plan o serie de probleme cu care se confruntă societatea și sportul din România. Printre rânduri, Meme aruncă și săgeți destul de dure către CSA Steaua, dar și spre judecătorii care l-au condamnat în urmă cu câțiva ani.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB: 1,85 este cota pentru ”2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Meme Stoica si-a amintit de condamnarea lui si de banii investiţi în CSA Steaua de Ziua Naţională: “Eu nu sunt mândru că sunt român!”

În contrast cu majoritatea conaționalilor săi, cei care azi aderă la patrioticul mesaj ”Mândru că sunt român”, Mihai Stoica declară că mândria sa nu mai există și este consolat cu ideea că trebuie să trăiască în România. Meme își explică poziția prin enumerarea mai multor evenimente mai mult sau mai puțin îndepărtate din istoria internă a țării noastre.

De asemenea, Mihai Stoica nu uită de modul în care a fost tratat de Justiția din România în momentul condamnării, dar nici de investițiile de milioane de euro în Clubul Armatei Steaua, cel care ”nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiștea Ulmu”. Nu a lipsit nici Halep din postarea lui Meme, cea pe care o consideră o victimă a presei.

ADVERTISEMENT

”Mândru că sunt român?

Păi doar pentru că trăiesc în țara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului care ți-e antipatic, în țara în care o fată moare pentru că operatorul de la 112 a prins o zi mai proastă, în țara în care mii de oameni pichetează sediul guvernului fără să știe motivul, în țara în care – pentru aceeași presupusă infracțiune – un judecător achită și altul condamnă, în țara în care mor militari într-un camion fără frâne și armata cheltuiește milioane de euro cu o echipă de fotbal care nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiștea Ulmu, în țara în care autostrada trebuie reparată înainte de inaugurare, în țara în care Halep e sfâșiată de ziariști și prostituatele dau autografe?

Nu, nu sunt mândru că sunt român. Doar trebuie să trăiesc în România și m-am consolat cu ideea. La mulți ani cu sănătate, români! Bine că avem NETFLIX. Și HBO GO.”, a fost mesajul de revoltă al lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT