Fotbal intern

Meme Stoica și Nicolae Dică i-au luat apărarea lui Bălgrădean: “Patroane, de la el nu am mai avut așa portar!”

16.11.2018 | 17:49
Meme Stoica si Nicolae Dica iau luat apararea lui Balgradean Patroane de la el nu am mai avut asa portar

Gigi Becali a dezvăluit recent că ar fi vrut să aducă un portar pentru a-i crea concurență titularului de la FCSB. Meme Stoica și Nicolae Dică i-au luat apărarea lui Cristian Bălgrădean în discuțiile cu Gigi Becali și au blocat orice transfer.

Becali a făcut public refuzul celor doi de a cumpăra un alt goalkeeper, alesul finanțatorului fiind bulgarul Plamen Iliev, iar FANATIK.RO vă prezintă culisele dialogului dintre cei trei.

Comparat cu Tătărușanu: așa i-au luat apărarea Meme Stoica și Nicolae Dică lui Bălgrădean!

Bulgarul Iliev este foarte aproape să plece la Konya, deși Gigi Becali l-ar fi transferat la FCSB. Tranzacția a fost oprită din start de antrenorul Nicolae Dică și de directorul sportiv Meme Stoica.

Nu ne interesează Iliev. Acum, nu că mă pricep eu la portari, Meme și Dică nu vor. Ce să fac? Cel mai bun portar din România e “Belgrădean”. Dar “Belgrădean” nu mai este ca la început, nu e atent. La început era maimuță. Acum nu știu, las că o să-i atrag eu atenția să fie din nou maimuță. Maimuță, mă refer la mișcări. Când l-am luat, când a fost la Dinamo era maimuță. Ce să fac? Dacă ei nu vor alt portar, dacă antrenorul nu vrea?“, susținea Gigi Becali.

Cristian Bălgrădean prinde balonul
Meme Stoica și Nicolae Dică sunt convinși că Bălgrădean va ajunge din nou la echipa națională

FANATIK a aflat cum a decurs dialogul între cei trei în ceea ce-l privește pe Cristian Bălgrădean. În momentul când Becali le-a transmis lui Dică și lui Meme că este nemulțumit de ultimele prestații ale lui Bălgrădean, aceștia au venit cu două argumente pe care finanțatorul nu a mai avut cum să le combată.

Mai precis, cei doi i-au zis lui Becali că “Bălgrădean va ajunge în scurt timp din nou la echipa națională!” și că “De la Tătărușanu, FCSB nu a mai avut un portar așa valoros!“. Convingerea cu care Dică și Meme l-au protejat pe fostul dinamovist a fost atât de puternică încât și patronul FCSB a renunțat la ideea de a aduce un al goalkeeper.

Ciprian Tătărușanu în plonjon
Cristian Bălgrădean a fost comparat cu Ciprian Tătărușanu, unul dintre cei mai buni portari pe care FCSB i-a avut după Revoluție

Dacă Iliev rămâne liber de contract, Becali îl aduce peste capul celor doi!

Cu toate că a renunțat la ideea transferului imediat al lui Plamen Iliev, Gigi Becali are în plan aducerea acestuia la FCSB, din vară. Mai precis, dacă bulgarul nu va pleca în Turcia și va rămâne liber de contract în 2019, Becali îl va oferta peste capul lui Dică și Meme.

În acest moment, cei de la Konya au făcut o ofertă de 500 de mii de euro către Astra și i-ar fi promis portarului un salariu lunar de 25 de mii de euro. Accidentat, Iliev se află la recuperare în Bulgaria și urmează să dea un răspuns în perioada următoare.

Plamen Iliev cu mingea în mână
Plamen Iliev este dorit de Gigi Becali la FCSB, din vară, când va rămâne liber de contract