Fotbal intern

Meme, atac la Stanciu: “Cum să minţi că nu l-am vrut pe Falcao?! Era deja o bombă!”

Interviu exclusiv cu Mihai Stoica despre viaţă, fotbal, puşcărie, cluburi, bani, Gigi Becali, familie. Cine e personajul din spatele arogantului Meme, pe FANATIK.RO.
16.11.2017 | 17:40
Meme atac la Stanciu Cum sa minti ca nu lam vrut pe Falcao Era deja o bomba
ADVERTISEMENT

În interviul acordat de către Mihai Stoica, în EXCLUSIVITATE, pentru FANATIK.RO, a abordat şi subectul iniţiat de către Daniel Stanciu care a declarat că oficialul FCSB l-a refuzat pe Radamel Falcao, jucătorul lui Monaco:  “Eram în Argentina cu Mihai Stoica şi l-am văzut la un antrenament. Ne recomandase un puşti să mergem să vedem echipa a doua de la River Plate, pentru că era cea mai bună din Argentina. Falcao era un copil atunci, nu l-am recomandat în România. Pe urmă mai vorbeam între noi şi ziceam <Uite, puteam să dăm lovitura!>”, spunea Daniel Stanciu pentru GSP.RO.

Meme neagă total povestea lui Stanciu: “Am citit un interviu al lui Daniel Stanciu. Am rămas blocat, pur şi simplu am rămas blocat. Cum să spui asemenea chestie? Că Arlauskis mi-a fost propus de Viorel Moldovan şi de Narcis Răducan. Păi Narcis a venit după Moldovan la Unirea Urziceni. A venit în locul lui Viorel Moldovan la Unirea Urziceni. Viorel Moldovan a fost director sportiv. Este adevărat că l-am rugat pe Vio să meargă şi să-l vadă o dată la o acţiune a echipei naţionale. I-am spus eu lui Stanciu atunci. „Ce meci să mergem să vedem? Hai să mergem la Edinburgh, că joacă Scoţia cu Lituania. Poate vom găsi ceva pe la lituanieni”. El mi-a zis: „Cunosc eu un lituanian care are jucători, să-l întreb?”.

ADVERTISEMENT

“Am foarte multă lume în cap care abia aşteaptă să mă prindă cu ceva”

“De ce să-ţi faci reclamă, Stanciule, pe numele meu? Cum să spui o asemenea bazaconie, că am fost în Argentina şi l-am refuzat pe Falcao? Am fost în Argentina o singură dată în viaţa mea, în 2008. Falcao era deja bombă, ştiam că e de vânzare în Europa şi vrea salariu două milioane jumate, ceva de genul ăsta. Juca deja la echipa naţională a Columbiei. Cum să spui o asemenea prostie? Cum să minţi în halul ăsta? Am foarte multă lume în cap care abia aşteaptă să mă prindă cu ceva. Dacă scriu ceva, mă uit de zece ori înainte de a da enter ca nu cumva să fac vreo greşeală, ca tocmai eu care o fac pe stăpânul limbii române să o comit. Chestia asta că nu am folosit cratima din viteză, hai să o lăsăm căzută. Ştii să scrii sau nu ştii, ştii să vorbeşti sau nu ştii”, a spus Mihai Stoica pentru FANATIK.RO.

Vezi aici prima parte din interviul acordat de Mihai Stoica

Vezi aici a doua parte din interviul acordat de Mihai Stoica

Citeşte şi:

“Eram dependent de calmante! Somniferele nu-şi mai făceau efectul!” Puşcăria l-a salvat!

Dan Petrescu, lăudat de MM: “E spre geniu ca antrenor!” Cu cine îl compară

Incendiar! Meme: “Borcea şi Negoiţă m-au ofertat să vin la Dinamo!” Primă uriaşă!

MM, despre suporterul pe care l-a bătut în 2005: “I-am devenit mentor”

Unde ar lucra Meme: “Sinucidere profesională, dar pentru bani m-aş fi dus”