Fotbal intern

Meme Stoica, victima ultimei “strâmbe” a lui Mircea Rednic: “Ce să-i răspund lui Luţu 2?”

15.10.2018 | 15:53
Meme Stoica victima ultimei strambe a lui Mircea Rednic Ce sai raspund lui Lutu 2

Meme Stoica, atacat de Mircea Rednic şi comparat cu Ionuţ Luţu! Prezentarea lui Mircea Rednic la Dinamo a fost pigmentată cu “strâmbe” la adresa ziariştilor, a conducătorilor de la Dinamo şi la adresa celor de la FCSB! A început prin a le atrage atenţia jurnaliştilor că nu va mai vorbi cu ei, fiind supărat din cauza faptului că i-au fost contestate calităţile de antrenor. Şi preşedintele Alexandru David, “co-host-ul” conferinţei de presă, a fost luat în colimator: “Vă plângeaţi că n-aveţi bani, dar după ce am plecat eu aţi dat şi salarii mai mari antrenorilor, şi bani de transferuri…”. Însă “săgeata” cea mai “otrăvită” a venit la adresa lui Mihai Stoica.

“Trebuie să mă înţelegi şi pe mine, am stat la 40-50 de grade la arabi şi trebuie să îmi revin. Asta o spun pentru Luţu II de la Steaua! Am mai multe meciuri în Europa decât el! Îl respect pe Meme Stoica, ieri am fost întrebat de un chelner dacă mă deranjează dacă vine Meme Stoica să stea cu mine la masă, dar nu a mai venit, a stat pe terasă. A comparat meciurle pe care le am eu în Europa cu cele pe care le are Gnohere. Chiar a greşit”, au fost vorbele lui Rednic.

Meme Stoica, luat la mişto de Rednic şi comparat cu Luţu. De unde a pornit supărarea dinamovistului

Mircea Rednic nu s-a putut abţine să nu-l atace pe Meme după ce acesta îl ironizase în scandalul declanşat de Rednic cu Harlem Gnohere. Rednic e cel care l-a adus în România pe Gnohere, apoi l-a transferat la Dinamo, iar apoi s-a certat cu actualul atacant al FCSB, afirmând că “Gnohere nu e atacant, pentru că atacanţii dau goluri!“. Meme a sărit imediat, afirmând că Gnohere are mai multe goluri în Europa decât are Rednic meciuri în competiţiile europene. 

“Să nu uite nici Luţu 2, nici Gnohere, că eu aici am califcat pe Dinamo în primăvara europeană. Şi am făcut-o dintr-o grupă în care am avut ca adversare echipe ca Tottenham, Bruges şi Beşiktaş! Adică, super-echipe! Aşa că să terminăm discuţia asta”, a mai spus Rednic.