Fotbal intern

Meme ar transfera un fost campion! Portarul e interesat

UPDATE Ora 20:50 / Arlauskis e gata să vină la Steaua, mai ales că din iarnă vrea să-şi rezilieze contractul cu Rubin: "Am crezut că îmi va merge mai bine, că e campionat mai puternic, asta e...
14.10.2013 | 12:43
Meme ar transfera un fost campion Portarul e interesat
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 20:50 / Arlauskis e gata să vină la Steaua, mai ales că din iarnă vrea să-şi rezilieze contractul cu Rubin: “Am crezut că îmi va merge mai bine, că e campionat mai puternic, asta e viaţa de fotbalist, mergem înainte. Mai am un an de contract… dar sînt cu gîndul de plecare de-acolo. Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Meme Stoica. Eu încerc să plec din această iarnă să vin la o echipă la fel de bună. Sînt nişte variante, dar nu pot să spun care sînt. Nu ştiu dacă e un moment bun să vin în România, dar Steaua este interesantă”, a declarat lituanianul la DigiSport.

UPDATE Ora 18:40 / Impresarul lui Giedrius Arlauskis,Leonid Istrati, a comentat în direct la DigiSport posibilitatea ca fostul portar al Unirii Urziceni să revină la în Liga I la Steaua, după ce FANATIK a anunţat în această dimineaţă în exclusivitate această informaţie. Consider că această variantă este foarte bună pentru Arnauskis, deoarece el este prieten cu Mihai Stoica şi este şi nemulţumit de faptul că nu joacă la Rubin Kazan. Lui i-a plăcut mereu lui România însă depinde şi de oferta Stelei. De ce? S-ar putea totuşi să fie o problemă la contractul său pentru că cel pe care îl are acum în Rusia este unul destul de mare. Mai avem o propunere şi din Spania, dar pînă la urmă vom vedea ce se va întîmpla pînă în iarnă”,a încheiat Istrati.

ADVERTISEMENT

În urmă cu cîteva zile, FANATIK a dezvăluit că impresarul lui Ciprian Tătăruşanu, Florin Iacob, s-a confesat apropiaţiilor săi că portarul titular al clubului din Ghencea nu are niciun motiv să-şi mai prelungească angajamentul cu Steaua. după ce în decembrie întră în ultimele şase luni de contract cu cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc.

Arlauskis cîştigă 600.000 de euro în Rusia

În aceste condiţii, cum Gigi Becali deja se aştepta la această intenţie, Mihai Stoica se gîndeşte să-l “repatrieze” în Liga I pe fostul portar al Unirii Urziceni, Giedrius Arlauskis, actualmente ajuns rezervă la Rubin Kazan, cu care MM a cîştigat titlul de campioană în 2009. Avem şi planul B dacă Tătăruşanu nu-şi va prelungi contractul cu Steaua. Meme tatonează pista Arlauskis, care este nemulţumit la Rubin Kazan. Ei doi au mai vorbit prin cantonamente atunci cînd cele două echipe s-au întlnit, iar mai în gluma mai în serios Meme l-a întrebat pe acesta dacă s-ar mai întoarce în România. Însă, aşteptăm să aflăm care este decizia finală a lui Ciprian, iar apoi vom căuta să vedem în ce condiţii vom putea să-l aducem în Ghencea pe fostul portar al Unirii Urziceni. Există şi varianta împrumutului său chiar dacă pentu un transfer definitiv cei din Rusia solicită cel puţin 1 milion de euro pentru serviciile sale. Cu toate acestea, nu suma de transfer este problema, ci salariul jucătorului. Am aflat că băiatul cîştigă în Rusia aproximativ 600.000 de euro, iar dacă îl aducem sub formă de împrumut,atunci poate găsim o soluţie la fel ca cea în cazul lui Piovaccari. Poate o să reuşim să-i plătim noi o parte din salariu, iar ruşii restul”ne-a dezvăluit un oficial al roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

0.FOTBAL:UNIREA URZICENI-PANDURII TARGU JIU 2-0,LIGA 1 (13.03.2009)

Duckadam îl vrea pe Nuno Claro

Contactat telefonic de către FANATIK , preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmut Duckadam, a mărturisit că în opinia sa mult mai uşor pentru Steaua a ar fi să încerce achiziţionarea lui Nuno Claro, deoarece în mod sigur Arlauskis este greu de adus în România din cauza salariului mare pe care îl are în Rusia. Eu am mai spus, mie îmi place Nuno Claro, este un portar cu experinţă şi cred că poate să fie mult mai uşor adus la Steaua faţă de fostul goalkeeper al Unirii Urziceni. Să nu mă înţelegeţi că am ceva cu Arlauskis. însă de doi ani eu nu mai ştiu nimic de el şi nu l-am mai văzut cum apără. În plus de asta ştiu sigur că acest băiat are un salariu mare la Rubin Kazan, iar din păcate pentru el mi se pare că a ajuns şi rezervă acolo. Însă, dacă Meme poate să-l aducă la Steaua şi îi va reuşi această mutare, atunci poate că este mai bine pentru noi. Sînt sigur că managerul şi cu Reghe ştiu mult mai bine ca mine ce este de făcut”a conchis Duckadam.

3 meciuri a jucat Arlauskis la Rubin Kazan în actualul sezon, toate în Europa League

1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Arlauskis