Stiri sportive

Scandal Gigi – Meme! Miza imensă: MILIOANE de euro!

Chiar dacă se află după gratii, între Gigi Becali şi Meme Stoica a avut loc recent un scandal incredibil. Gigi Becali i-a reproşat zilele trecute lui Meme transferurile în Ghencea ale lui...
21.07.2014 | 00:10
Scandal Gigi  Meme Miza imensa MILIOANE de euro
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se află după gratii, între Gigi Becali şi Meme Stoica a avut loc recent un scandal incredibil. Gigi Becali i-a reproşat zilele trecute lui Meme transferurile în Ghencea ale lui Elton, Andrey, Carlos, Saban, Tatu şi Keşeru. La nervi, Gigi l-a anunţat pe Meme că îl va arde la salariu, urmînd să primească lunar în Ghencea doar 2.500 de euro după ce părăseşte detenţia!

Gigi Becali şi Mihai Stoica au avut viziuni diferite despre situaţia de la Steaua, după ce Laurenţiu Reghecampf a plecat la Al Hilal. Dacă latifundiarul din Pipera a acceptat pe loc sfatul lui Anghel Iordănescu de a-l aduce pe Gâlcă antrenor, în schimb Meme s-a opus! Însă, după ce oamenii săi de încredere i-au transmis că Gâlcă are nevoie de susţinere, Meme s-a înduplecat, şi a încercat să îl ajute cu transferuri. Meme a luat legătura cu Gigi Becali, şi i-a cerut să accepte perfectarea a două-trei transferuri.

ADVERTISEMENT

Reproşuri grele de la Gigi 

Discuţia telefonică dintre Meme şi Gigi Becali s-a transformat într-o adevărată ceartă, de care FANATIK.RO a aflat. “Meme, lasă-mă tată în pace pe mine cu transferurile tale că ştiu eu ce fac! Am mers destul pe mîna ta şi m-am ars de atîtea ori. M-am păcălit cu Elton, Andrey, Carlos, Saban, Tatu şi Keşeru. Mi-ai spus verzi şi uscate de Keşeru şi am văzut că nici Reghe şi nici Gâlcă nu l-au folosit titular. În plus, mă costă şi o grămadă de bani vacanţa asta a lui pe la Steaua, că te asigur eu că pe banii mei nu o să mai stea el mult în Ghencea dacă nu confirmă”, i-a spus Gigi lui Mihai Stoica.

Îi taie din salariu lui Meme 

Surse din anturajul apropiaţilor lui Gigi Becali au dezvăluit pentru FANATIK.RO că între Meme şi Gigi Becali a avut loc o discuţie aprigă şi atunci cînd a venit vorba de restanţele financiare pe care managerul le mai are de încasat, de aproximativ 80.000 de euro!  “Stai liniştit! O să mă achit faţă de tine pînă la ultimul ban! Atunci cînd vei ieşi de la puşcărie nu o să mai ai voie să lucrezi oficial în fotbal. Dacă vrei să mai continuăm colaborarea, eu îţi voi da 2.500 de euro pe lună. Dacă nu, atunci eşti liber să lucrezi unde vrei tu”, i-ar fi spus Becali lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!