Fotbal intern

VIDEO ŞOC. Teodora, beţie crîncenă de 1 Mai. Gureşoaie A DISTRUS-O

Mihai Stoica este foc şi pară pe fiica sa, Teodora. Aflat în închisoare, oficialul stelist este furios din cauza prieteniei din ce în ce mai strînse pe care "Memeluşa" o are cu Diana...
02.05.2015 | 10:22
VIDEO SOC Teodora betie crincena de 1 Mai Guresoaie A DISTRUSO

Mihai Stoica este foc şi pară pe fiica sa, Teodora. Aflat în închisoare, oficialul stelist este furios din cauza prieteniei din ce în ce mai strînse pe care “Memeluşa” o are cu Diana Gureşoaie, o fată cu o reputaţie îndoielnică, în opinia lui Stoica. Convins că poate rezolva această problemă chiar dacă este în închisoare, “Meme” a avut o discuţie cu fiica sa în care i-a cerut să nu se mai întîlnească niciodată cu Diana Gureşoaie. A părut destul de convingător, ba chiar a obţinut de la fiica sa promisiunea că va fi ascultat.

Doar că lucrurile nu au stat deloc aşa. Teodora petrece în continuare foarte mult timp cu fosta iubită a lui Cristi Tănase, iar relaţia dintre cele două pare mai strînsă ca niciodată, după unele tensiuni în trecut. “Meme” este furios că nu a fost ascultat şi că din cauza pedepsei pe care o ispăşeşte îi este foarte greu să-şi mai controleze fiica. Mai mult, relaţia ei cu Gureşoaie pare să o ducă pe fata lui Meme pe un drum total greşit. Distracţia ei la mare, de 1 mai, a însemnat pentru Memeluşa o beţie puternică, surprinsă de wowbizz. Iar imaginile cu ea vorbesc de la sine. Beţia a fost atît de puternică încît nu a mai fost capabilă să mai meargă acasă pe picioarele ei, ci ajutată. VIDEO ŞI FOTO

Distracţie grea şi în Bucureşti

Meme Stoica este supărat pe fiica lui, iar la urechea lui au ajuns veşti că fiica sa a fost weekendul trecut într-un club de fiţe din Capitală alături de Diana Gureşoaie, ba chiar mai mult, cele două au petrecut pînă spre dimineaţă alături şi de alţi amici. Ca drept dovadă, cele două domnişoare şi-au continuat întîlnirile şi în această săptămînă. Ba chiar mai mult, Teodora şi Diana au decis să îşi facă vacanţa de 1 mai împreună şi au mers la mare. O nouă rundă de petreceri, un alt motiv de furie pentru Mihai Stoica. Furia care mai mult ca sigur va exploda într-o dispută aprigă, chiar li de la distanţă. Mai ales că este greu de crezut că Meme va accepta să nu ia decizii după ce fata lui a fost surprinsă în stare de ebrietate. (CLICK PE GALERIA FOTO DE SUS PENTRU TOATE POZELE)

Păruiala care stricase prietenia

Şi totuşi. O perioadă, Mihai Stoica a crezut că lucrurile s-au rezolvat. Teod0ra şi Diana Gureşoaie nu şi-au vorbit o perioadă lungă de timp, după un conflict în care cea din urmă a fost prinsă la mijloc. Diana Nicoraş, o altă fată cunoscută în lumea mondenă a Capitalei, completa gaşca pînă să apară o dispută amoroasă. Teodora şi Diana Nicoraş s-au îndrăgostit de acelaşi băiat, iar lucrurile au degenerat repede într-un conflict fizic. Gureşoaie a încercat să oprească păruiala, dar nu a făcut decît să o enerveze teribil pe fiica lui Mihai Stoica. Aceasta nu a mai vorbit o perioadă cu fostele partenere de distracţie, spre încîntarea lui Mihai Stoica. Totuşi, în cele din urmă “Memeluşa” s-a împăcat cu Diana Gureşoaie, în timp ce pe Nicoraş o evită în continuare.