Fotbal intern

FOTO FABULOS! Gigi Becali, copil fiind, cu OILE la păscut! Imagine DE COLECŢIE!

UPDATE 12:42 / Gigi Becali a publicat, în cadrul uneia dintre cărţile publicate cît timp a stat închis, o fotografie din copilăria sa, pe cînd era doar un ciobănaş. Îmbrăcat în straie...
11.04.2015 | 12:50
FOTO FABULOS Gigi Becali copil fiind cu OILE la pascut Imagine DE COLECTIE

UPDATE 12:42 / Gigi Becali a publicat, în cadrul uneia dintre cărţile publicate cît timp a stat închis, o fotografie din copilăria sa, pe cînd era doar un ciobănaş. Îmbrăcat în straie populare, tînărul Gigi pozează lîngă un berbec, chiar la stîna familiei, sprijinit într-un toiag. “Aici sînt chiar eu, micul păstor, în straie tradiţionale, la stînă”, a scris Becali (CLICK în galeria foto. IMAGINE SENZAŢIONALĂ!).

GIGI BECALI.Tata mi-a dat cel mai important sfat: să nu fac politica. Nu l-am ascultat şi am ajuns după gratii“. Aşa îşi explică “scriitorul” Gigi Becali destinul zbuciumat.

VIDEO BOMBA!!! GICA POPESCU ELIBERAT DE PASTE!!! IMAGINI IN PREMIERA CU BACIUL IN LIBERTATE!!!

GIGI BECALI. În cele 5 cărţi publicate din închisoare, patronul Stelei povesteşte ce sumă uriaşă de bani a primit de la tatăl său pe patul de moarte şi de ce i-a marcat viaţa Benjamin Franklin, unul dintre părinţii fondatori ai Statelor Unite. Tot din memoriile lui aflăm că un magnat rus a vrut să cumpere Steaua.

Ultimă oră! DOLIU în Vinerea Mare! Unul dintre MILIONARII României A MURIT! Avea o avere URIAŞĂ

GIGI BECALI. “Dacă mi-ar fi spus cineva în tinereţe că voi scrie o carte, l-aş fi considerat nebun. Ideea că eu aş putea să stau ore întregi cu pixul în mînă în faţa unei foi de hîrtie mi s-ar fi părut o glumă proastă“, mărturiseşte sincer Gigi Becali. Închisoarea i-a schimbat, însă, complet viziunea, aşa că, pînă la urmă, nu a scris una, ci cinci cărţi.

CELE MAI HAIOASE SI EMOTIONANTE MESAJE DE PASTE!!! TRIMITE CELOR DRAGI CELE MAI TARI SMS-URI 

GIGI BECALI. În “Becali şi Politica, începuturile”, fostul deţinut descrie pe larg originile familiei sale. Aflăm că bunicii din partea mamei s-au întors cu valize de bani din America, iar cînd avea doar 9 luni, bătrînii din comunitatea de aromâni s-au hotărît să se mute pe pămînturile din Pipera, pentru că erau fertile şi aproape de capitală.

GIGI BECALI. Un capitol important îl dedică tatălui său, anticomunist convins.

PROGRAM TV DE PAŞTE. Super filme şi SHOW-uri la PRO TV, ANTENA 1 şi KANAL D

GIGI BECALI. “Eu stăteam ca pe ace, să ies seara din casă sau să merg sîmbătă în oraş, la dans, iar tata îmi vorbea despre nu ştiu ce scriitor pe care securitatea l-a răpit sau l-a asasinat undeva în occident“, a scris Becali.

GIGI BECALI. “Pe patul de moarte mi-a spus: ţi-am lăsat bani, moştenire din America o sută cincizeci de mii de dolari. Era un şoc, pentru că nu îmi închipuiam că cineva poate să strîngă atîţia bani pe vremea aia“, adaugă omul de afaceri.

SOC!!! COPOS SI-A TERORIZAT FATA DUPA ELIBERARE!!! AZI, CONDAMNAT DIN NOU!?! DECIZIA INSTANTEI!!!

GIGI BECALI. Becali susţine că după moartea părintelui a avut o viziune: să ajungă pe cele mai înalte culmi. Şi-a înmulţit banii şi a cumpărat clubul Steaua, care făcea şi el parte dintr-un plan divin.

GIGI BECALI. “Misiunea mea pe acest pămînt este una dublă: de a aduce bucurie în inimile suporterilor stelişti, de a-i face mîndri că sînt români; a doua, sfîntă, de a arăta lumii întregi că nu partea materială este mai puternică, ci spiritul“, si-a amintit Becali.

DECIZIE DE ULTIMA ORA A INSTANTEI CU PRIVIRE LA ELENA UDREA!!! UNDE FACE PASTELE!!!

Povesteşte şi ca un magnat rus ar fi vrut să preia Steaua.

GIGI BECALI. “Rusul care trimisese faxul scria că îmi oferă, pe loc, 50 de milioane de dolari şi să-i spun cînd să vină să semnăm actele. Erau o groază de bani, dar eu m-am supărat. Nu vînd Steaua nici cu un milliard de dolari“, susţine Becali.

GIGI BECALI. Acum, după perioada petrecută în închisoare, Becali nu mai vede nici fotbalul la fel. Joi seara s-a întors pe stadion pentru prima dată după doi ani şi i-a purtat ghinion Stelei, care a pierdut în ultimul minut cu Petrolul.

O VEDETĂ TV s-a MĂRITAT în mare SECRET! Este ÎNSĂRCINATĂ! 

Gigi Becali scrie şi despre cum s-a hotărît să intre în politică. Primul său gînd a fost să înfiinţeze un partid al gloriilor fotbalului.

Vă daţi seama, cum ar fi sunat: senatorul Gică Hagi! Ministrul Sporturilor Adrian Ilie! Ministrul Apărării Gică Popescu! Deputatul Miodrag Belodedici, preşedintele Camerei Deputaţilor Ilie Dumitrescu. (…) am fi cîştigat alegerile“, este de părere Becali.

Dar un consilier i-a spus că ar fi un partid destinat eşecului. Aşa că s-a orientat către latura creştină.

Nu l-a complexat niciodată că nu şi-a terminat studiile superioare, mai ales că avea exemplul lui Bill Gates, care se îmbogăţise fără să-şi termine studiile. Iar acesta nu era singurul caz celebru care l-a inspirat.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Un alt părinte fondator fără studii universitare, dar care a fost considerat un geniu, era Benjamin Franklin. Pe el îl ţin bine minte din vremea comunismului, apoi l-am întîlnit zilnic, îi păstram portretul în buzunar. De ce? Pentru că portretul lui era pe bancnota de 100 de dolari“, a scris Becali.

În cărţile sale se regăsesc şi poze inedite din arhiva personală. Cele 5 cărţi scrise de Becali şi tipărite în ediţie limitată nu se găsesc în librării.

sursa: protv.ro