Sport

Memphis Depay șochează cu o declarație despre Lionel Messi: ”Nici măcar nu îl cunosc”

Memphis Depay este transferul Top Class al Barcelonei în această vară. Olandezul pare să fie noul lider din teren al catalanilor și a oferit o declarație șocantă despre Lionel Messi.
20.08.2021 | 14:22
Memphis Depay socheaza cu o declaratie despre Lionel Messi Nici macar nu il cunosc
ADVERTISEMENT

Internaționalul olandez Memphis Depay a impresionat în sezonul precedent la Olympique Lyon și a fost achiziționat, în această vară, gratis de Barcelona.

Fotbalistul pare să fie noua vedetă de pe Camp Nou și încearcă să-l facă uitat pe legendarul Lionel Messi, plecat între timp la PSG. Ultima declarație a olandezului i-a șocat pe fanii Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Memphis Depay nu trăiește din amintiri. Ce a spus despre Lionel Messi

Antrenorul Ronald Koeman a insistat pentru transferul lui Memphis Depay înainte să știe că starul argentinian Lionel Messi va părăsi gruparea catalană. Depay, care a semnat cu catalanii din postura de jucător liber de contract, după patru ani petrecuți la Olympique Lyon.

În campionatul precedent, Memphis Depay a jucat 40 de meciuri pentru Lyon, a marcat 22 de goluri și a oferit 12 asisst-uri și pare fotbalistul ideal care să-l facă uitat pe Messi.

ADVERTISEMENT

De altfel, olandezul a șocat pe toată lumea când a declarat că nici nu-l cunoaște pe argentinian și că speră că îl va avea ca adversar în cel mai scurt timp.

”Nici măcar nu-l cunosc. El a venit foarte târziu la antrenamente în pre-sezon după Copa America. Nu am avut șansa să-l salut.

ADVERTISEMENT

Poate că o să ne întâlnim la un moment dat pe teren, aici sau în altă parte, nu poți ști niciodată”, a spus Depay într-un interviu pentru El Periodico.

Gestul prin care i-a cucerit pe catalani

Barcelona a făcut o super afacere prin aducerea lui Memphis Depay. Depay e evaluat conform transfermarkt la 45 de milioane de euro, iar singura sumă plătită de catalani a fost cea pentru salariul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Și tocmai salariul l-a transformat pe Depay într-un idol pe Camp Nou. Conștient de gravele probleme financiare ale Barcelonei, olandezul a fost de acord cu o diminuare cu 30% a salariului de 5 milioane anual pe care îl negociase inițial.

Sursa citată scrie că fotbalistul olandez a devenit un lider al echipei și că toți jucătorii din lotul Barcelonei au un respect deosebit pentru Depay. Fotbalistul a mărturisit la rândul lui că s-a integrat perfect la gruparea blaugrana.

”Mă simt foarte bine la club, mă adaptez rapid. Pique m-a ajutat foarte mult pentru că engleza lui este bună. Cu Jordi Alba ne-am distrat foarte tare. De asemenea, Frenkie și Dest, pentru că eu deja îi știam pe ei doi.

Încerc să aduc acel plus pe teren, ceva important pentru echipă, dar să mă și bucur de joc, de aceea conexiunea mea cu fanii este incredibilă. Mă face să mă simt fantastic aici și sper să continui la fel. Voi da totul pentru echipă”, a mai spus Depay pentru sursa amintită.

3 goluri a marcat pentru catalani Memphis Depay, în meciuri amicale, iar la primul meci oficial, cel cu Real Sociedad, a oferit o pasă de gol

ADVERTISEMENT
Tags: