Fotbal intern

Dinamo. Cum a ratat Negoiţă un atacant de superclasă!

DINAMO. Justin Mengolo este jucătorul care a reuşit să marcheze trei goluri în meciul pe care Universitatea Cluj l-a cîştigat cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 6-0. Camerunezul a fost cel mai bun...
11.12.2014 | 00:04
Dinamo Cum a ratat Negoita un atacant de superclasa

DINAMO. Justin Mengolo este jucătorul care a reuşit să marcheze trei goluri în meciul pe care Universitatea Cluj l-a cîştigat cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 6-0. Camerunezul a fost cel mai bun jucător din trupa lui Ogăraru, iar evoluţia sa a impresionat întreaga suflare a fotbalului românesc.

DINAMO. Mengolo are o poveste impresionantă. La vîrsta de 18 ani a început să joace pentru Etoile Sportive du Shael, echipă din Liga 1 din Tunisia, apoi a fost dorit cu insistenţă de Dinamo, iar Gheorghe Mulţescu chiar a urmărit cîteva înregistrări cu diverşi fotbalişti, printre care se afla şi Mengolo. Atacantul chiar a fost pentru cîteva ore jucătorul “cîinilor”, a trecut testele fizice, după care a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo. Salariul pe care urma să îl primească era de 7.000 de euro pe lună, iar jucătorul venea din postura de jucător liber de contract. Din păcate, lucrurile s-au complicat deoarece Mengolo se afla în litigiu cu echipa din Tunisia. Oficialii din “Groapă” doreau să-l treacă pe fotbalist pe foaie pentru partida cu Steaua, însă cartea verde nu ar fi ajuns în timp util. Motiv pentru care conducerea clubului din “Ştefan cel Mare” a renunţat la servicile jucătorului care avea să reuşească un hattrick de senzaţie pentru U Cluj în partida cu Ceahlăul. “Îmi aduc aminte că am văzut mai multe înregistrări cu diverşi fotbalişti, printre care şi Mengolo. Dar mulţi dintre fotbalişti nu au mai ajuns în România sau au avut diverse probleme cu viza, cu alte documente”, a spus Mulţescu pentru FANATIK.RO.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA, LIGA 1 (19.10.2014)

Nu numai Dinamo l-a dorit!

Dinamo nu a fost singurul club care a fost interesat de atacantul în vîrstă de 21 de ani. Oficialii Petrolului i-au făcut o ofertă bună, dar tranzacţia nu s-a mai realizat din cauza unor neînţelegeri cu agenţii fotbalistului. Şi Hagi l-a dorit pe Mengolo la Viitorul şi chiar a avut multe cuvinte de laudă în legătură cu acesta, conform surselor FANATIK.RO: “Hagi făcut o ofertă, a spus că are un joc foarte bun şi este talentat. Din păcate, salariul pe care i l-a oferit-o Hagi nu s-a ridicat la pretenţiile jucătorului”.

Song îl va propune la naţionala mare a Camerunului

DINAMO. Şi Rigobert Song, fost mare internaţional camerunez, a rămas plăcut impresionat de prestaţiile lui Mengolo din ultima perioadă. Potrivit surselor FANATIK.RO, fostul coleg a lui Hagi de la Galatasaray l-a sunat pe conaţionalul său şi i-a promis că o să-i pună o vorbă bună la naţionala mare a Camerunului. Pînă în prezent, atacantul lui U Cluj  a bifat selecţii doar la reprezentativa U-20. “Song l-a sunat pe Mengolo şi i-a promis că o să joace si pentru echipa naţională a Camerunului, că o să îl ajute cu orice este posibil. Îl place foarte mult şi este încîntat de prestaţiile sale”, a povestit sursa FANATIK.RO

Rigobert-Song-001

Monitorizat de Derby County

DINAMO. Vîrful camerunez de 1.82 metri şi 77 de kilograme a întrat în vederile echipei Derby County, liderul din Championship. Oficialii clubului îl urmăresc de ceva timp pe atacantul lui U Cluj şi doresc să se bazeze pe serviciile sale în viitor. Mengolo are contract cu Universitatea Cluj pentru două sezoane, dar are o înţelegere cu Florian Walter, patronul Universităţii Cluj, conform căreia poate părăsi “şepcile roşii” din vară, dacă o să primească o ofertă bună.

250.000 de euro este cota lui Mengolo conform site-ului transfermarkt.de