Life

Meniul special al lui Cătălin Botezatu. Ce mănâncă pentru a se menţine în formă de invidiat la 55 de ani

Care este meniul special al lui Cătălin Botezatu. Designerul vestimentar a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă, la vârsta de 55 de ani.
17.07.2022 | 19:22
Meniul special al lui Catalin Botezatu Ce mananca pentru a se mentine in forma de invidiat la 55 de ani
Care este meniul special al lui Cătălin Botezatu. Sursa foto; Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a dezvăluit care este meniul său special. Creatorul de modă reușește să se mențină într-o formă de invidiat la 55 de ani.

Meniul special al lui Cătălin Botezatu. Cum se menține în formă creatorul de modă

Designerul a fost nevoit să renunțe la anumite alimente pentru a avea un stil de viață mai sănătos. Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities are un meniu special, pe care îl respectă cu strictețe.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu s-a confruntat și cu probleme de sănătate, dar acum este în formă maximă.

Pentru a trăi mai sănătos, creatorul de modă a renunțat la carne și mănâncă doar pește alb. De asemenea, acesta evită grăsimile, pâinea și prăjiturile.

ADVERTISEMENT

În plus, Cătălin Botezatu consumă foarte multe legume, iar în salate folosește doar ulei de măsline.

“Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc că un animal, tot felul de animale.

ADVERTISEMENT

Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia așa de gust.

Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât.”, a declarat designerul vestimentar pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu nu a dezvăluit ce greutate are și a mai spus că se cântărește doar atunci când simte nevoia sau când realizează că hainele stau mai largi pe el. În rest, creatorul de modă nu simte nevoia să se urce pe cântar.

Cătălin Botezatu, adevărul despre problemele de sănătate

Recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce în presă s-a scris că ar fi ajuns din nou pe mâinile medicilor, cu o pancreatită acută.

Designerul a ținut să precizeze că se simte foarte bine și că nu a fost de foarte mult timp la spital.

“Nu am mai fost la control de un an, mă simt foarte bine.”, a declarat designerul la începutul acestei luni.

ADVERTISEMENT