Cele mai citite

LOIALI! Mercedes continuă contractul cu Schumacher!

Mercedes s-a angajat să rămînă alături de Michael Schumacher, în timp ce legendarul pilot de F1 îşi continuă recuperarea după accidentul de schi suferit în decembrie. ...
05.08.2014 | 12:17
LOIALI! Mercedes continuă contractul cu Schumacher!
ADVERTISEMENT

Mercedes s-a angajat să rămînă alături de Michael Schumacher, în timp ce legendarul pilot de F1 îşi continuă recuperarea după accidentul de schi suferit în decembrie. 

În iunie, cînd Schumacher se afla încă la terapie intensivă, unul dintre sponsorii săi personali, producătorul de apă minerală Rosbacher, a declarat că va încheia contractul de publicitate cu fostul pilot de la Ferrari şi de la Mercedes. Preşedintele Daimler, Dieter Zetsche, a declarat însă că Mercedes-Benz nu caută să încheie contractul cu reprezentantul mărcii germane, Schumacher, deşi multiplul campion mondial este în stare incertă, continuîndu-şi recuperarea într-un spital elveţian.

ADVERTISEMENT

„Suntem încîntaţi de evoluţia pozitivă”, a declarat Zetsche, referindu-se la îmbunătăţirea stării lui Schumacher. „Sperăm cu ardoare să continue tot aşa” a adăugat el. Întrebat despre continuarea angajamentului dintre Mercedes şi Schumacher, Zetsche a răspuns: „Nu ne-am gîndit să schimbăm ceva din contract.” Preşedintele Daimler a declarat că nu l-a vizitat pe Schumacher la spital pînă acum din „respect profund” pentru intimitatea familiei acestuia.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri