Life

Mercedes de 150.000 euro, incendiat chiar de către proprietarul sătul de problemele tehnice ale mașinii

27.10.2020 | 21:42
Mercedes de 150000 euro incendiat chiar de catre proprietarul satul de problemele tehnice ale masinii
Mercedes de 150.000 euro, incendiat chiar de către proprietar, sătul de problemele tehnice ale mașinii. Sursa foto: Captura YouTube
ADVERTISEMENT

Mikhail Litvin, un tânăr vlogger rus, a uimit o lume întreagă după ce a publicat o filmare pe canalul său de YouTube, în care și-a incendiat bolidul de lux, în valoare de aproximativ 150.000 de euro.

Sătul de problemele tehnice pe care le-a tot avut cu automobilul său, un Mercedes de lux, tânărul a dat foc mașinii în semn de protest, videoclipul său strângând peste 10 milioane de vizualizări în doar 3 zile.

ADVERTISEMENT

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar internauții au considerat șocant gestul tânărului, mulți dintre ei crezând chiar că imaginile sunt trucate.

Mercedes de 150.000 euro, incendiat chiar de către proprietarul sătul de problemele tehnice ale mașinii

Mikhail Litvin, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din Rusia, și-a incendiat mașina sport, un Mercedes de lux în valoare de aproximativ 150.000 de euro, după ce s-a declarat sătul de problemele pe care le-a avut cu bolidul, conform Auto Blog.

ADVERTISEMENT

Mikhail Litvin a hotărât să protesteze într-un mod frapant față de dealerul de la Moscova al producătorului german și și-a dus bolidul pe un câmp, a scos din portbagaj mai multe bidoane cu combustibil și a incendiat ulterior mașina. Mikhail deținea un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+, cumpărat în 2019 şi care l-a costat 13 milioane de ruble, respectiv mai mult de 143.000 de euro.

Bolidul a avut mai multe defecţiuni la motor, deşi proprietarul l-a condus doar 15.000 km. Vloggerul a fost în service-ul oficial cu mașina de patru ori, însă problemele nu au fost rezolvate, așa că a cerut ajutorul unor prieteni care dețin un atelier auto. Acolo a fost surprins să afle că mașina a fost reparată la reprezentanța din Rusia cu piese neomologate.

ADVERTISEMENT

Revoltat, vloggerul a dat foc mașinii și a făcut imaginile publice pe YouTube, unde videoclipul controversat a strâns peste 10 milioane de vizualizări la doar 72 de ore de la postare. În filmare, Mikhail Litvin explică și ce probleme a întâmpinat cu bijuteria sa, de-a lungul timpului.

Tags: