Life

Mercur iese din retrograd în Capricorn. Se întâmplă pe 18 ianuarie 2023. Ce decizii trebuie să iei imediat

Mercur iese din retrograd în Capricorn pe data de 18 ianuarie 2023. Se vor produce schimbări față de care trebuie să iei rapid decizii.
17.01.2023 | 15:59
Mercur iese din retrograd in Capricorn Se intampla pe 18 ianuarie 2023 Ce decizii trebuie sa iei imediat
Ce semnifică faptul că Mercur iese din retrograd în Capricorn. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Mercur iese din retrograd în Capricorn și își începe mișcarea. Acest fenomen astrologic aduce schimbări majore în viața zodiilor și întâmplări importante.

Mercur iese din retrograd în Capricorn, miercuri, 18 ianuarie 2023. Cum vor fi afectate zodiile

În data de 18 ianuarie 2023 se va produce o nouă aliniere planetară care determină nativii să ia hotărâri pripite și concise, în același timp. Precauția este foarte necesară în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Taurul, Fecioara și Capricornul nu vor avea de suferit de pe urma vibrațiilor lui Mercur. În schimb, Berbecul, Racul și Balanța vor întâmpina unele dificultăți.

Prezența lui Mercur în Capricorn semnifică faptul că toate zodiile trebuia să ia viața mai în serios. De asemenea, trebuie să facă lucruri stabile, utile și care să-i ajute și pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Vor apărea multe oportunități, pe toate planurile, miercuri, 18 ianuarie 2023. De aceea, astrologii ne îndeamnă să avem grijă către ce ne orientăm.

De asemenea, comunicarea ne va fi de folos pentru a ne spune mâhnirile și toate apăsările interioare. Prin prezența lui Mercur în Capricorn vom reuși să scăpăm de ele.

ADVERTISEMENT

Ce ne recomandă astrologii în această perioadă

Mercur în Capricorn ne va oferi o stare mintală mai logică și ne va determina să ne concentrăm doar pe propria viață și pe obținerea de rezultate.

Întrucât o să dorim să fim cât mai productivi, riscăm să devenim epuizați. Astfel că nu vom mai dispune de energia necesară pentru atingerea țelurilor. Astrologii ne sfătuiesc să fim calmi în acțiunile viitoare și să ne ascultăm organismul când cere pauză.

ADVERTISEMENT

Totodată, în viața altor zodii vor fi semnale de alarmă în legătură cu sănătatea după ce mercur iese din retrograd în Capricorn. Probleme mai vechi și-ar putea face din nou apariția. Depinde, însă, și de starea noastră de spirit, dacă va fi una pozitivă sau negativă.

O energie extrem de puternică va guverna Capricornul, ceea ce va duce la transformarea noastră în persoane mai dure, dar în sensul bun al cuvântului.

Zodiile vor fi mai ferme, mai ambițioase și mai motivate să își îndeplinească visurile. Autodisciplina se va pune în aplicare, iar nativii vor fi surprinși de cum se va schimba viața lor.

Mercur retrogradează de patru ori în 2023

Potrivit semnificații.ro, în 2023 Mercur va retrograda de patru ori. În intervalul 1-18 ianuarie în Capricorn, în 21 aprilie-15 mai în Taur, 23 august -15 septembrie în Fecioară, iar din 13 decembrie până pe 1 ianuarie 2024 în Săgetător.

Multe persoane se tem de Mercur în retrograd, din cauză că nu ar aduce cu sine evenimente plăcute. În plan amoros, de exemplu, ar putea crea despărțiri, de aceea sunt oameni care evită să se căsătorească într-un astfel de timp.

Dincolo de blocaje, toate întâmplările din cauza lui Mercur în retrograd duc spre bine, au constatat astrologii de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT
Tags: