Life

Mercur în Capricorn din 1 decembrie! Camelia Pătrășcanu, previziuni dure pentru două zodii

Mercur intră în Capricorn pe 1 decembrie, iar Camelia Pătrășcanu vine cu previziuni neașteptate! Ce urmează din punct de vedere astrologic?
23.11.2023 | 11:19
Mercur in Capricorn din 1 decembrie Camelia Patrascanu previziuni dure pentru doua zodii
Mercur în Capricorn pe 1 decembrie. Camelia Pătrășcanu, horoscop special. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur intră în Capricorn pe 1 decembrie 2023 și produce o serie de schimbări. Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mercur în Capricorn din 1 decembrie. Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului

Este un tranzit lung, năbădăios, căci atât Capricornul cât și Săgetătorul vorbesc despre relația cu autoritățile. Putem discuta felul în care ne-am angajat în atingerea obiectivelor, dacă ne-am respectat sarcinile. Este un tranzit dificil a lui Mercur, care părăsește această zodie abia pe 5 februarie. Va fi retrograd din 12 decembrie până la 2 ianuarie. E complicat acest tranzit deoarece formează aspecte tensionate cu Mercur în Săgetător și sunt niște iluzii pe care ni le-am făcut legat de dreptatea noastră sau în legătură cu angajamentele noastre.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, este o perioadă cu multe responsabilități, mai ales în raport cu autoritățile. E foarte posibil ca mulți să intre în conflicte cu șefii lor sau cu diverse persoane care să își impună punctul de vedere. Aspectele sunt bune financiar, recompensele ar veni, de aceea pot fi foarte curtați chiar de șefi să se ocupe de o anumită acțiune bine recompensată financiar, doar că proiectul s-ar putea să nu rămână în picioare.

Pentru Tauri, Mercur în Capricorn vizează discuții și teme mai vechi care se repun acum pe tapet, adică nu e nimic nou din tot ce se discută acum. Nu sunt tocmai surprinși. Până pe 12 decembrie, au tot felul de invitații onorante și unii pot face chiar și o călătorie pentru a răspunde pozitiv la invitații.

ADVERTISEMENT

Gemenii devin zgârciți

Gemenii fac calcule financiare. Sunt foarte zgârciți. Preferă să dea un sfat în loc de un bun. Cântăresc persoana dacă merită sau dacă știe ce să facă cu ajutorul pe care ei îl oferă. Pot avea nevoie să primească mai multă grijă și ocrotire. Sunt atenți, mai ales dacă oferă un ajutor.

Pentru Raci, Mercur în Capricorn poate aduce discuții importante cu partenerul de viață sau cineva apropiat. Unele discuții sunt legate de viitor. Unii Raci pot fi solicitați să fie mai deschiși cu familia partenerului de viață sau cu copiii partenerului. Racii simt în decembrie că li se solicită să fie mai prietenoși, mai disponibili pentru alte persoane.

ADVERTISEMENT

Leii au multe de rezolvat în decembrie. Mercur e isteț și harnic și organizează foarte bine lucrurile. Cele mai multe activități trebuie organizate până pe data de 12. Mult accent cade pe sănătate și organizarea vieții. Sunt mai conservatori în această perioadă a anului.

Fecioarele au chef de aventură, distracție, cu minte, așa cum le place. Pot face noi cunoștințe cu multă lejeritate. E posibil să rezolve niște probleme. Primesc acorduri pentru care au făcut tot felul de digilențe. Retrogradarea lui Mercur indică faptul că primesc informații în plus.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au un început de lună destul de dinamic

Balanțele au un Mercur în Capricorn casnic și au nevoie să stea în tihnă. Sunt multe planete la ei în casă. Până pe 12 sunt în energie și formă foarte bună. Pot dirija și pot coordona unele lucruri. Reușesc să facă mare parte din sarcini.

Scorpionii au un decembrie, cu Mercur în Capricorn, destul de dinamic, cu multe drumuri, poate nu lungi, dar frecvente. Mai vorbesc și cu câte o autoritate, întocmesc niște acte și sunt foarte bune. Se consfințește o colaborare. Sunt foarte buni coordonatori.

Săgetătorii au un decembrie zgârcit sau cu griji materiale, atenție la cheltuirea banilor. Sunt economi, de aceea fac multe calcule înainte de a face orice gest. Mulți bani merg spre casă și își doresc confort.

Capricornii au un decembrie cu energie, istețime, forță mentală, putere de a se concentra. Au nevoie de concentrare pentru a lua mai multă aminte despre ce se întâmplă în jurul lor. Sunt melancolici pe alocuri, nostalgici. Pot oferi mai mult familiei decât au oferit până acum.

Vărsătorii au un Mercur în Capricorn cu calm, liniște și pace. Foarte mulți vor dori să se acomodeze cu frigul și cu iarna. Sunt mai detașați, buni observatori, mai mult musafiri decât gazde. Au nevoie să se acomodeze cu propriul lor timp.

Peștii au un decembrie social, cu multe întâlniri. Întâlnirile sunt pline de ținută și se pregătesc intens pentru invitațiile pe care le primesc. Petrec alături de persoane pentru care au considerație. După 12 decembrie, unele așteptări ale lor pot fi un pic înșelate.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Babele de martie. Tradițiile românilor pentru începutul primăverii
Babele de martie. Tradițiile românilor pentru începutul primăverii
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume