Life

Mercur în Gemeni din 3 iunie 2024! Camelia Pătrășcanu le surprinde pe Fecioare

Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie 2024, iar Camelia Pătrășcanu face previziunile legate de acest fenomen astrologic. Ce urmează?
28.05.2024 | 11:30
Mercur in Gemeni din 3 iunie 2024 Camelia Patrascanu le surprinde pe Fecioare
Mercur în Gemeni din 3 iunie. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur va intra în Gemeni pe 3 iunie și va sta până pe 17 a lunii. E bine să știm că putem profita de inteligența noastră, mai ales că formează un aspect plăcut cu Pluto.

Mercur în Gemeni. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Avem șansa de a ajunge la informații esențiale pentru noi, care pot răsturna lucrurile. Trebuie să avem încredere în mintea noastră, pentru că funcționează extraordinar. Tot ceea ce primim ca informație, procesăm ne ajută să vedem altfel cum se așază lucrurile.

ADVERTISEMENT

Oricât ar fi de complicată situația pe care o traversăm, cumva se face lumină. Unele persoane pot apărea ca salvatoare pentru noi. Ideea e să nu ne închidem, să nu ne încuiem în casă.

Berbecii au o perioadă plină de informații utile, dar și propuneri și invitații la diverse evenimente. Pentru unii, e o recreere binevenită. Alții cunosc oameni noi, fascinați, adevărate modele de viață.

ADVERTISEMENT

Taurii au un Mercur în Gemeni cu gândul la bani. Au și noroc să facă bani, folosindu-se de toată autoritatea lor. Postura pe care o au acum îi ajută într-un sistem, într-o ierarhie. Trebuie să profite din plin pentru a lua decizii, pentru a-și impune un punct de vedere.

Racii sunt sfătuiți să fie discreți

Gemenii, cu Mercur în semnul lor, au chef de vorbă. Tonul lor devine mai luminos și comunicarea mai pozitivă. Ceva se întâmplă în felul în care privesc lumea, parcă își deschid mai mult inima. Poate și anturajul are un rol pozitiv în deciziile pe care le vor lua.

ADVERTISEMENT

Racii au un Mercur în Gemeni plin de rezolvări. Află diverse secrete, corelează altfel informațiile care erau sub nasul lor, dar nu le vedeau. E bine să nu ducă vorba, să nu spună ce știu, să fie mai discreți.

Leii au popularitate, vizibilitate. Poate că nu-și doresc faima, dar ea vine. Sunt avantajați în special cei care se bazează pe o clientelă bogată, cei care lucrează mult cu publicul.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot avea rezultate fabuloase la locul de muncă sau în relația cu autoritățile. Schimbă multe hârtii, au nevoie de tot felul de autorizații, de avize. Poate că le sunt testate cunoștințele sau poartă discuții test, poate chiar de confruntare. Pot ieși victorioase, deși au mari emoții.

Balanțele au un Mercur în Gemeni cu chef de plimbare. Primele două săptămâni din iunie chiar sunt favorabile deplasărilor. Ajung în locuri unde chiar pot afla diverse informații. Se face un mare și profund schimb de informații.

Scorpionii au și ei în perioada asta foarte activată zona câștigurilor. Ele vin în urma unor manevre foarte inteligente pe care le fac. Ceea ce au, ceea ce stăpânesc, e bine pus în valoare acum. Se ajută cu diverse persoane, colaborează bine mai ales cu tinerii.

Capricornii sunt animați în mediul de muncă

Săgetătorii au primele două săptămâni cu mare interes de a se conecta la oameni. Dau mai multe telefoane, ies mai des la întâlniri. Și ei zgândăresc lucrurile, vor să fie băgați în seamă, dar pentru că au farmec se creează în jurul lor un zumzet.

Capricornii au mult de muncă. Sunt foarte animați, poate chiar într-o altă colectivitate vor intra. Au harta animată în privința organizării vieții, căci vor să facă lucrurile mai lejer.

Vărsătorii sunt ca într-o vacanță. Iau lucrurile lejer, ies dintr-o perioadă în care au fost foarte interiorizați. Își amintesc ce bine era când era mai puțin rău și aveau un tonus bun. Sunt mai dezinvolți, mai dezinhibați.

Peștii au un Mercur în Gemeni cu multă animație în casă. E multă veselie în căminul lor. Și ei au un neastâmpăr, se pregătesc să plece în diverse locuri. Sunt dispuși să umble în toate cotloanele amintirilor lor, ale lucrurilor care sunt prăfuite de multă vreme.

 

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor...
Data la care vine adeverința de recalculare a pensiei! Milioane de seniori vor beneficia de majorări, dar nu toți
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României