Life

Mercur în Leu! Camelia Pătrășcanu știe ce pățesc toate zodiile. Vești interesante pentru Raci, Pești și Capricorni

Mercur se află în Leu, iar Camelia Pătrășcanu explică, în exclusivitate pentru FANATIK, ce repercusiuni are acest fenomen astrologic.
09.07.2024 | 15:12
Mercur in Leu Camelia Patrascanu stie ce patesc toate zodiile Vesti interesante pentru Raci Pesti si Capricorni
Mercur în Leu. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur este în Leu, zodie în care va și retrograda luna asta. Camelia Pătrășcanu deslușește misterele acestui fenomen astrologic și explică în ce fel ne va impacta.

Mercur în Leu. Fenomenul, explicat de Camelia Pătrășcanu

Până pe 25 iulie, Mercur e în tranzit direct, iar de pe 14 și 28 august este retrograd. Mercur vorbește despre gândirea noastră și felul în care percepem realitatea. Avem curajul să privim lucrurile în față, să fim sinceri când transmitem informațiile către ceilalți.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre noi provoacă lucruri pentru a le lămuri, indiferent de zodia de naștere. În perioada asta, Marte e în Taur, dar va intra în Gemeni după 15 iulie și aduce și el un element de curaj, spirit certăreț, provocator.

Există mari șanse să aflăm lucruri, pentru că le zgândărim, le confruntăm. Aflăm lucruri despre oameni, despre situații și de aceea se creează un set de date, de informații. Asta poate duce la niște decizii importante pentru mulți.

ADVERTISEMENT

Berbecii au un Mercur în Leu plin de curaj de a-și expune sentimentele. Au ingeniozitate și umor, iar dacă fac boacăne li se pot ierta ușor, căci prezintă lucrurile dintr-un unghi mai amuzant.

Taurii au o perioadă aducătoare de conversații cu propriul lor suflet. Nu sunt neapărat evocări sau împărtășiri. Unii stau și exersează, mai ales dacă li s-a deschis apetitul pentru o activitate sau o pasiune.

ADVERTISEMENT

Gemenii au, mai ales în iulie, idei îndrăznețe, perspicacitate. Asta îi poate avantaja într-o negociere, căci se eschivează din situații complicate. Își pun bine în valoare cunoștințele acumulate.

Racii au un Mercur în Leu care vorbește despre bani. Sunt productivi în munca lor, care poate fi acum mai ingenioasă. Se pot simți tentați să încerce o pistă nouă. Intră într-o combinație, încep un demers.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt mai agere la minte

Leii, cu Mercur în zodia lor, au un tranzit bun mental vorbind. Sunt alerți, atenți, vigilenți. Mercur le aduce buna capacitate de autoanaliză, lucidă și la rece.

Fecioarele au o minte ageră, dar mai ales în reflecții, adică pot simți nevoia să meargă la rădăcina lucrurilor, să nu se mulțumească cu o simplă formulă, doar pentru că toți au îmbrățișat-o. Sunt dornice să înțeleagă lucrurile în profunzime, chiar de ce se întâmplă în lume.

Balanțele au un Mercur în Leu cu prieteni și distracții. Unele Balanțe sunt suprinse de ideile partenerului de viață în legătură cu distracțiile.

Scorpionii au responsabilități legate de carieră. Sunt implicați, iau decizii care țin de ei, de viziunea lor și de puterea lor. Sunt vizionari, văd perspective pe care alții nu le văd.

Săgetătorii au un Mercur în Leu plin de ditracție, la mare distanță de casă. Cei care sunt în vacanță sunt cei mai avantajați. Călătoresc poate și în interes profesional.

Capricornii au un Mercur care îi învață cum să poată ce n-au putut, cum să înțeleagă ce n-au înțeles, cum să obțină ce n-au obținut. E un aspect astrologic aproape salvator.

Vărsătorii au idei, planuri, proiecte. Vor să iasă în lume, să surprindă un pic pe cei din jur. Vor să se arate altfel decât au fost văzuți până acum.

Peștii sunt hărnicuți. Au o muncă energică și creativă acum, în iulie. E importantă componența echipei de lucru și se pot ajuta cu persoanele tinere.

 

ADVERTISEMENT