Life

Mercur în Rac pe 12 iulie 2020. Mai multe zodii vor trece prin mari greutăți

07.07.2020 | 15:25
Mercur in Rac pe 12 iulie 2020 Mai multe zodii vor trece prin mari greutati
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur își reia mersul direct în zodia Rac începând cu 12 iulie 2020, dată de la care vor avea loc o serie de schimbări pentru zodiile de apă și de aer.

Mercur în Rac din 12 iulie și efectele asupra zodiilor

Zodiile de apă (Scorpion, Pești, Rac) au de făcut alegeri importante din punct de vedere sentimental. Vor fi constant provocate fie de partenerul de viață, fie de persoane din anturajul celor doi.

ADVERTISEMENT

Vor fi puși în fața unor situații complicate și își vor da seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru liniștea sufletului lor.

Zodiile de aer ( Gemeni, Balanță și Vărsător) se înțelepțesc mai mult începând cu data de 12 iulie. Vor lua decizii pe care le vor cântări ceva mai bine de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ trebuie să aibă grijă de fizicul lor mai mult

Vor fi puse și ele în fața unor situații sentimentale destul de încâlcite, însă, cu ajutorul anumitor sfătuitori, vor ieși să iasă la liman.

Nativii de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) trebuie să aibă mai multă grijă de fizicul lor, să renunțe la excesele de orice fel.

ADVERTISEMENT

Nu este rău să se apuce de sport. Planeta Mercur le dă acest curaj, această oportunitate de a merge mai departe pentru a obține anumite reușite personale mici, dar cu impact mare.

Mulți dintre nativii de pământ ar putea descoperi începând cu data de 12 iulie un hobby nou pe care l-ar putea transforma în ceva profitabil și de durată.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Berbec și Săgetător) au parte de câteva cumpene peste care nu pot trece singuri, așa că ar fi bine să nu se încăpățâneze și să accepte ajutorul și sfaturile celor din jur.

Planeta Mercur le aduce o suită de schimbări din multe puncte de vedere. Unii nativi de foc se pot trezi cu niște sume frumoase de bani în conturi din tot felul de activități care au rămas cumva neremunerate.

 

 

ADVERTISEMENT