Life

Mercur intră în Balanță pe 5 septembrie. Momente cumplite pentru o zodie de apă

27.08.2020 | 12:45
Mercur intra in Balanta pe 5 septembrie Momente cumplite pentru o zodie de apa
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în Balanță pe 5 septembrie 2020, moment extrem de important din punct de vedere astrologic. Ziua de 5 septembrie va fi una extrem de dură mai ales pentru cei născuți în zodia Rac.

Mercur în Balanță din 5 septembrie: Semnul de apă Rac, cel mai afectat

Planeta Mercur este planeta înțelepciunii, responsabilă în special de comunicare, mai ales de comunicarea publică. Zodiile guvernate de acest corp ceresc, Fecioară și Gemeni, vor primi un imbold nou, un suflu nou de energie care le va ajuta să se exprime mai bine și mai rapid.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își vor reprioritiza acțiunile în viață și vor încerca să facă lucruri noi, destul de riscante mai ales în privința relației lor cu persoanele foarte apropiate, în speță verișori sau prieteni.

Gemenii vor schimba tactica, felul în care se vor plânge de probleme. Renunță la victimizări pentru a obține ce vor și abordează metoda Capricornilor. Este un mod nou în care vor ieși în evidență.

ADVERTISEMENT

Racii sunt în continuare pe un fond de tensiune. Descoperă lucruri neplăcute în dimineața zilei de 5 septembrie despre persoana iubită, niște chestiuni pe care le bănuiau de mai multă vreme. Pot fi aspecte legate de bani, pot afla că au fost trași pe sfoară ori chiar că au fost înșelați cu altcineva.

Pești, atenție la ce și cât mâncați!

Berbecii au o doză de energie nouă, iar Taurii încep proiecte profesionale noi. Se întorc în locuri unde au mai activat, doar că de data asta ei sunt diferiți. Nu mai sunt Taurii de acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Leii își văd de treaba lor. Nu îi afectează, dar nici nu îi ajută acest fenomen astrologic. Balanțele sunt stresate din cauza banilor. Nu sunt mulțumite de unele lucruri pe care le-au făcut în casă, de renovări, așa că e posibil să o ia de la zero. E o perioadă de agitație.

Scorpionii sunt puși pe harță, în special cu persoane care au în primul rând datorii morale față de ei. Săgetătorii se mai liniștesc și câștigă o mică bătălie din cauza cărora au avut multe nopți nedormite.

ADVERTISEMENT

Capricornii primesc bani. E o zi benefică din punct de vedere financiar pentru ei, în timp ce Vărsătorii îi pierd. Nativii de aer se complică din cauza unor hârtii, pierd anumite garanții la niște obiecte pe care le-au cumpărat și se văd în imposibilitatea de a-și recupera banii.

Peștii trebuie să fie atenți la ceea ce mănâncă deoarece sunt într-o continuă tendință de îngrășare. Ar fi recomandat să renunțe la anumite obiceiuri alimentare nesănătoase.

 

ADVERTISEMENT