Life

Mercur intră în Rac pe 28 mai 2020. Cum se schimbă viețile zodiilor

21.05.2020 | 15:33
Mercur intra in Rac pe 28 mai 2020 Cum se schimba vietile zodiilor
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur va intra în zodia Rac pe 28 mai 2020, iar viețile multor zodii se vor schimba radical de la această dată.

Mercur în Rac din 28 mai – efectele asupra zodiilor

Planeta Înțelepciunii și a Comunicării, Mercur, va aduce o serie de schimbări pentru majoritatea zodiilor. Urmează o perioadă extrem de importantă mai ales pentru zodiile de pământ.

ADVERTISEMENT

Berbecii prind curajul și rup pisica, în sfârșit. Problemele financiare pe care le aveau se rezolvă datorită ingeniozității lor și a dramului de noroc pe care îl au.

Vărsătorii iau o decizie definitivă pe plan sentimental

Taurii se împotmolesc în tot felul de idei, unele mai bune decât altele. Trebuie doar să își facă ordine în gânduri și să se organizeze ceva mai bine.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă bună pentru a face curățenie în viața lor. E momentul potrivit pentru a scăpa de persoanele toxice.

Racii sunt sub protecție divină, iar odată cu pătrunderea lui Mercur în sectorul lor astrologic, lucrurile capătă un alt sens. Vor avea parte de surprize plăcute din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Leii își dau seama că au făcut multe greșeli și încearcă să repare anumite erori în al 12-lea ceas.

Fecioarele sunt în continuare confuze, însă licărește o nouă speranță în viața lor. Sunt aproape de aflarea unui adevăr care le va schimba viața în bine.

ADVERTISEMENT

Balanțele își fac planuri noi, dar nu iau în calcul toate variabilele situațiilor care le așteaptă. Au parte de câteva surprize neplăcute.

Scorpionii sunt puși pe fapte mari, însă norocul nu va fi nici de data asta de partea lor. Trebuie să mai aștepte nițel.

Săgetătorii primesc vești bune de la rude aflate în străinătate și capătă un tonus mai bun din 28 mai.

Capricornii continuă să facă tot ce știu ei mai bine, iar rezultatele încep să se vadă. Tranzitul lui Mercur în Rac le aduce sume frumoase de bani.

Vărsătorii iau o decizie definitivă pe plan amoros, chiar dacă vor avea inima cât un purice, iar Peștii sunt încurajați să riște mai mult dacă vor să le iasă planurile profesionale.

 

ADVERTISEMENT