Life

Mercur intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2022. Cele 4 zodii care dau de greu de la începutul anului

Mercur intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2022. 4 zodii vor da de greu la începutul anului, însă lucrurile se vor rezolva pe măsură ce avansăm în prima lună a lui 2022.
29.12.2021 | 14:35
Mercur intra in zodia Varsator pe 2 ianuarie 2022 Cele 4 zodii care dau de greu de la inceputul anului
Mercur în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2022. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Vărsător în a doua zi a anului 2022. Pe 2 ianuarie, fenomenul astrologic va intensifica anumite relații dintre zodii, iar pe unele le va zdruncina definitiv.

2022 vine cu un fenomen ce aduce clarificări pentru foarte mulți nativi. Debutul tranzitului mercurian în Vărsător coincide cu Luna Nouă care se produce în aceeași zi.

ADVERTISEMENT

Va trebui să acționăm cu mai multă prudență, să fim mai atenți la cuvintele pe care le folosim atunci când ne implicăm într-o dispută.

Mercur în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2022

Berbecii trebuie să apeleze la calm și răbdare dacă vor să câștige anumite bătălii de la serviciu. Apar tot felul de bârfe care îi pot pune într-o lumină proastă. Lucrurile pot ieși și mai prost dacă vor băga în seamă toate zvonurile. Nativii de foc trebuie să dea dovadă de mai multă maturitate ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt prinși între ciocan și nicovală. Mercur în Vărsător îi împinge să lupte cu toate armele pentru ceea ce vor, însă Luna Nouă îi trage de mânecuță spunându-le că folosesc tactici greșite.

Gemenii sunt preocupați foarte tare de imaginea lor. Mercur într-un semn  de aer nu face decât să îi ajute să comunice mai bine și mai eficient. Reușesc să își transmită mesajele. Merg înainte pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Racii își fac prieteni noi, după ce descoperă că oamenii pe care îi considerau apropiați sunt niște trădători. Mercur le dă forța necesară de a merge mai departe fără prea mult dramatism.

Leii trec cu brio niște teste în dragoste și ajung la concluzii îmbucurătoare cu privire la planurile lor de viitor. Au toate datele necesare să le meargă bine.

ADVERTISEMENT

Fecioarele primesc încurajări din partea astrelor să renunțe la anumite situații din trecut. Le va fi greu să se desprindă de locuri, situații ori chiar de oameni pe care acum îi văd cu alți ochi. Este o trezire la adevărata realitate pentru ele.

Balanțele sunt foarte ocupate cu munca. Depun eforturi din ce în ce mai mari pentru a câștiga bani. Sunt dispuse să facă sacrificii enorme.

Capricornii devin empatici

Scorpionii sunt ajutați de Mercur să afle care este menirea lor pe pământ. Nativii de apă se focusează cu maximă atenție pe proiectele lor. Pot fi marea surpriză a zodiacului de la începutul anului. Ideile lor îi vor eclipsa pe mulți.

Săgetătorii sunt împinși de la spate de Mercur pentru a se ocupa mai mult de ei. Astrele îi pun în tot felul de situații în care nativii de foc își vor da seama că trebuie să se pună pe primul loc și că nu își mai permit să prioritizeze doar problemele celor din jur.

Capricornii renunță la impulsivitate și trec totul prin filtrul rațiunii. Începutul de an îi schimbă destul de mult. Devin tot mai empatici și mai dispuși să vadă și cealaltă față a monedei.

Vărsătorii trag din greu pentru visul lor, însă Mercur le poate pune anumite piedici. Au senzația că îi pot păcăli pe cei din jur, nespunându-le ce urmăresc, dar pot avea probleme din cauza tranzitului de la început de an. Poate că ar fi indicat să încerce să nu dea de bănuit în niciun fel dacă tot vor să lucreze în secret.

Peștii încep anul cu regrete. Își dau seama că au trăit într-o mare minciună în ultimii ani. Mercur le deschide ochii și le arată că povestea lor de iubire a fost scrisă prost.

 

ADVERTISEMENT