Life

Mercur intră în zodia Vărsător pe 8 ianuarie 2021. Efectele asupra fiecăruia

06.01.2021 | 13:02
Mercur intra in zodia Varsator pe 8 ianuarie 2021 Efectele asupra fiecaruia
ADVERTISEMENT

Planeta Mercur intră în zodia Taur pe 8 ianuarie 2021, iar efectele care se vor produce de la această dată vor fi resimțite de aproape toată lumea. Mercur, planeta înțelepciunii în astrologie, este cea care ne responsabilizează în primul rând pe partea de comunicare.

Mercur guvernează zodiile Gemeni și Fecioară, cele mai abile în ale comunicării și realizarea de strategii pe termen lung, deci acești doi nativi vor fi cei mai avantajați chiar dacă planeta se va afla în Vărsător.

ADVERTISEMENT

Vărsător, zodia creativității, va da un impuls tuturor să riște în perioada care urmează și va ajuta la a discerne mai bine faptele și realitatea înconjurătoare, chiar cu un spirit de rebeliune.

Planeta Mercur intră în Vărsător pe 8 ianuarie 2021. Ce efecte se produc

Să începem cu zodiile de pământ. Taurii vor avea ocazia să îndrepte anumite greșeli profesionale, poate chiar defecte profesionale, căci unele dintre obiceiurile lor nu sunt tocmai avantajoase pentru cei care vor să își mențină succesul pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor avea o putere a cuvântului care ar putea să stârnească niște unde de șoc. Mai exact, unele lucruri pe care acești nativi le vor afirma chiar și în public ar putea produce schimbări pozitive pentru mai multă lume.

Capricornii sunt atenționați să nu abuzeze foarte mult de muncă și să se mai relaxeze din când în când.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer sunt cele mai câștigate

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au și ele de câștigat de pe urma tranzitului lui Mercur în Vărsător, cu mici excepții la Scorpioni.

Scorpionii sunt în continuare într-o tensiune urmată a unor datorii karmice cu care s-au trezit la începutul anului 2021 și de care nu vor scăpa până în toamna acestui an.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt puțini confuzi cu privire la anumite decizii pe care trebuie să le ia pentru familie, iar Racii se eliberează de anumite corvoade și devin ceva mai liniștiți.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) au cel mai mult de câștigat de pe urma fenomenului astrologic din 8 ianuarie. Gemenii comunică mai bine și obțin cam tot ce își doresc în negocierile pe care le poartă, iar Balanțele primesc multă iubire.

Vărsătorii devin vedetele acestei prime părți din an, căci în sectorul lor se vor afla mai multe planete, iar Mercur nu face altceva decât să stabilească o ordine în gânduri, căci au multe idei, iar unele dintre ele pot schimba lumea.

Zodiile de foc (Berbec, Leu și Săgetător) duc niște mici bătălii interioare pentru a se cunoaște mai bine pe ei înșiși, iar din 8 ianuarie, pentru fiecare semn de foc începe o perioadă mai bună.

 

ADVERTISEMENT